Middagen tager udgangspunkt i lokale råvarer og sprøde grøntsager, når Kulinarisk Sydfyn sender de mest delikate serveringer ned af langbordet, hvor også Svendborg Sennepsfabrik bidrager med smagsgivere.
MENU
Blomkål med Kimchidressing og boghvedekerner.
Hjertesalat med Ingridærter vendt i sesamvinaigrette.
Makrel med tangsennep, radiser og krydderurter.
Røget kyllingebryst på persilleglaseret sensommergrønt og aspargeskartofler.
Hvid chokoladetærte med blåbær og citronverbena, serveret med pocheret Clara Friis pære.
En del af Det Længste Bord
Det Længste Bord er en begivenhed, hvor mennesker i alle aldre og fra alle samfundslag mødes over et måltid. På tværs af landet skaber vi den største langbordsmiddag nogensinde. Målet er, at alle kan deltage og bidrage. Vi ønsker, at det er muligt for alle fra skolebørn til borgmestre, fra plejehjemsbeboere til Michelin-kokke at være med og byde ind. Fællesskabet, samværet, den gode madoplevelse og begejstringen for at samles mange om en unik begivenhed er den drivende kraft. I 2025 dækker Brøndby, Faaborg og Svendborg op til Det Længste Bord.
Læs mere om Det Længste Bord