Kunsten at gendyrke!

Præsenteres af Copenhagen Cooking

Kom og oplev Persille Ingerslev fra Persilles hjemmedyrk fortælle om, hvad gendyrk er. Persille vil også fortælle om en lang række helt almindelige grøntsager, du sandsynligvis i forvejen har i dit køkken, som du let kan gendyrke, enten i haven, i højbedet, på altanen eller direkte i vindueskarmen.

Foredraget vil vare 1 time og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål, tage noter og komme godt ind i fænomenet ”Gendyrk”.

Persille siger selv at gendyrk er gratis mad, grøn omstilling, haveterapi i egen vindueskarm, mindskning af affaldsmængden foruden at være sundt – hendes personlige rekord er at spise de samme forårsløg 11 gange + at få frø til videre såning, så der er både penge at spare og endnu mere grønt i hverdagen.

Hvis man vil have en forsmag på, hvad man kan opleve, kan man se Copenhagen Cookings film med Persille fra 2019 her

Arrangementet er en del af Høstfestival, der er støttet af Frederiksberg Fonden og Copenhagen Cooking.

Arrangementet er lavet i samarbejde med Urban 13.

Arrangementet er gratis, men du skal booket billet for at kunne deltage. Bemærk at der er et begrænset antal billetter.


BAREN ER ÅBEN

Urban 13 holder åbent i baren både før og efter foredraget med Persille Ingerslev.Adresse: Urban 13 , Under Bispeengbuen, Bispeengen 20, 2000 Frederiksberg

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »