Kursus: Øl i maden

Præsenteres af Timm Vladimirs Bryghus

I forbindelse med Copenhagen Beerweek er det en fornøjelse, at udbyde dette madkursus, hvor øllet er udgangspunktet. Vi skal lave fire retter, hvor øl- og forskellige øltyper indgår, som et primært element.

Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 18 tilmeldte.

Som altid arbejder vi på den måde, at vi laver en ret og spiser en ret, holder en pause, siger skål og går videre i programmet. Vi arbejder som udgangspunkt sammen to og to - men skulle i komme i ulige antal, så løser vi også det.

Menuen er:

  • Snack - Øl-pizza på surdej med mask og øl - toppes med ølpølser og kimchi
  • Forret - Øl-fisk papillot - med sæsonens grønt og urter
  • Hovedret - offentliggøres snart
  • Dessert - Chokolade, øl og blommer

Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.

Prisen er 1100 kr. + gebyr. Drikkevarer er inkluderet i prisen. Ud over vores hjemmebryggede øl vil der være vand samt hjemmelavede limonader.



Adresse: Timm Vladimirs Køkken i Kløverbyen, Raffinaderivej 10, Bygning F, 2300 København S

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.