Magasinet Lækkerier og Søllerød Kro er gået sammen om at skabe den ultimative dessertmenu.
Som en del af Magasinet Lækkeriers kampagne #SpisMereDessert flytter vi Michelin-desserterne ud af de mondæne omgivelser på Søllerød Kro og ind på et uformelt langbord ved Torvehallerne KBH.
Magasinet Lækkerier er vært, når køkkenchef på Søllerød Kro, Brian Mark Hansen, serverer en dejlig dessertmiddag og fortæller og forklarer om sammensætningen af en dessertmenu.
Glæd jer til et arrangement i det søde hjørne!
Dessertmiddagen varer en time. Billetprisen inkluderer tre-retters dessertmenu samt drikkevarer.
Pre-dessert
Tre desserter
Drikkevarer
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev