Lær at lave japanske mochi med Mochi Time

Præsenteres af Mochi Time

Mochi er en sød riskage fra Japan, lavet af dampet asiatisk kortkornet rismel. Nu har du mulighed for at lære at lave denne japanske delikatesse på Mochi Times’ mochi-workshop.

Bliv introduceret til mochiens verden og lær, hvordan du selv kan lave dem derhjemme. Vi gennemgår sammen processen for at lave den traditionelle ichigo daifuku mochi, som består af jordbær og rød bønnepasta, indpakket i risdej. Herefter får du udleveret ingredienserne, og så skal du selv i gang med at lave din egen mochi. Vi afslutter med at nyde vores hjemmelavede mochi i fællesskab.

Under workshoppen vil du også blive introduceret til mochi-is, så du kan smage forskellen mellem denne og den traditionelle mochi.

Godt at vide

  • Workshoppen er for alle aldre, så tag bare hele familien med. 
  • Det vil være muligt at få opskrifter med hjem.

Dine værter

Bag disken hos Mochi Time finder du Jessica, der er faglært kok og konditor med stor passion for det japanske køkken. Hun har specialiseret sig i mochi-is, som hun laver af dampet asiatisk kortkornet rismel, der vikles rundt om hjemmelavet is. Den japanske dessert håndlaver hun i små partier og kun med naturlige farver fra frugt og grønt.

Instagram

Facebook

I tilfælde af regn...

Workshopppen afholdes på torvet mellem de to haller i TorvehallerneKBH. Uanset om solen skinner eller regnen falder, er vi godt beskyttet af parasollerne.



Adresse: TorvehallerneKBH, Frederiksborggade 21, 1360 KBH K

MENU

Menuen inkluderer jeres hjemmelavede ichigo daifuku mochi, en mochi-is fra Mochi Time og en kop japansk te.

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.