Lambic øl-smagning og filmfremvisning af dokumentaren Bottle Conditioned

Præsenteres af 3 Fonteinen x VISITFLANDERS

Bottle Conditioned er en dokumentarfilm om lambic-øl af den Oscar-nominerede filmskaber Jerry Franck. Han udforsker det lille belgiske samfund indenfor lambic øl, hvor bryggere og blandere fra forskellige generationer kæmper med traditioner og den øgede efterspørgsel efter deres sjældne øl. 

Kom til en eksklusiv smagning med Brouwerij 3 Fonteinen lige efter filmfremvisningen af Bottle Conditioned. 

Fordyb dig i en bred vifte af naturlige lambic- og gueuze-øl: fra vintage gueuzes til grape lambics fremstillet i samarbejde med de bedste producenter af naturlig vin fra hele Europa til særlige fadlagrede lambics, der alle er kurateret af vores bryggeriambassadør Raf Van Pottelbergh. Du får mulighed for at smage 5 unikke øl, der sammen væver en fortælling om tradition og innovation. Raf Van Pottelbergh vil være din guide og give dig indsigt i vores bryggeproces og den unikke karakter af hver lambic. Gå ikke glip af denne chance for at nyde Brouwerij 3 Fonteinens verden. Reserver din plads nu til en uforglemmelig smagsoplevelse, der fejrer kunsten at brygge lambic og blande gueuze.

Dine værter:
3 Fonteinen: Traditionelt lambik-bryggeri og autentisk geuze-blenderi. Mere end 135 års håndværk, passion og kvalitet. Stædig og ren. Levende arv direkte fra Senne-dalen. 3 Fonteinen er et belgisk bryggeri, der har specialiseret sig i geuze og kriek. Bryggeriet ligger i Beersel nær Bruxelles og producerer klassiske versioner af både kriek og geuze. 3 Fonteinen blev grundlagt i 1887 som en café og geuzestekerij, et sted, hvor man producerer geuze ved at blande gamle og nye lambics, som man har købt fra andre bryggerier.

Instagram 3 Fonteinen
Instagram Goesting in Flandern
Hjemmeside 3 Fonteinen
Hjemmeside Goesting in Flandern




Adresse: Zoologisk Have København, Roskildevej 32 (Hovedindgangen), 2000 Frederiksberg

Fem forskellige Lambic-øl fra 3 Fonteinen

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.