Østersceviche med danske østers og invasive arter

Præsenteres af VamosVamos

Kom til østersmiddag under broen!

Sæt dig til bords ved byens hyggeligste bro, hvor Julian Rodriguez fra Vamos Vamos kommer til at fortrylle med en østersbar i sensommersolen. 

Der er mulighed for at hente vin hos Rosforth & Rosforth, der har et af byens største udvalg af naturvine.

Din vært
Vamos Vamos! Eller "Kom så med!" inviterer til sociale madoplevelser med venner - også dem du ikke har mødt endnu. Det handler om at dele madoplevelser, vine og skabe nærvær omkring bordet. Så kom med, smag og bring dine venner med til sensommerens sidste langbordsmiddag.

Instagram

I tilfælde af regn...
Hvis vejret viser sig fra sin lunefulde side, rykker vi arrangementet i ly for regnen. Du modtager information om eventuel flytning direkte fra arrangøren af eventet.



Adresse: Rosforth & Rosforth, Knippelsbrogade 10, 1400 København

MENU

Østersceviche lavet på danske invasive arter

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

lørdag 24. aug. 2024 kl. 17:30 - 21:00
Østersceviche
á 199,00 kr.
+ 23,00 kr.




Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »