Langbordsmiddag med kål og dokumentar

Præsenteres af KU.BE

Sensommerlig langbordsmiddag - med kålen i centrum. Og en lærerig og opløftende dokumentar.

Med langbordsmiddagen under Copenhagen Cooking skruer vi op for festligheden i hverdagen – med fokus på en af de mest almindelige (og sunde) råvarer i det danske køkken: Kålen. Den giver nemlig masser af energi til bevægelse – og kan også sagtens være festens hovedperson.

Din vært
KU.BE er et kultur- og bevægelseshus i 4. etager fyldt med legeinstallationer, koncertsal og lokaler til workshops og aktiviteter. SPISE.STUEN er KU.BE's hjerte - vores kokke laver god, sund og velsmagende mad fra bunden af sæsonbestemte råvarer - til rimelige priser.

Instagram

Det praktiske
Kl. 18: Middag i SPISE.STUEN med velkomstsnacks, hovedret og dessert.

Kl. 20 The Biggest Little Farm (2018) - filmfremvisning i KU.BEs bløde biografsal.

Madbloggeren Molly og naturfotografen John drømmer om livet på landet langt væk Los Angeles. I den prisvindende The Biggest Little Farm lærer vi om naturens kompleksitet, mens vi følger ægteparrets måske lidt naive drøm om at dyrke 200 hektar biodynamisk landbrug i det tørkeramte Californien med alverdens husdyr og hjemmedyrket grønt. Grisen Emma og hanen Greasy flytter ind og afgrøderne vokser. Men snart truer skovbrande med at ødelægge drømmen. Filmen er både lærerig og opløftende med et strejf af håb. The Biggest Litte Farm er instrueret af John Chester og distribueret af Neon, LD Entertainment.

Arrangementet er skabt i et samarbejde mellem SPISE.STUEN i KU.BE og Det Bæredygtige Forsamlingshus med støtte fra Frederiksberg Kommune.

Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.

Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet – og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.

Læs mere om Årets hovednavn her.Adresse: KU.BE, Dirch Passers Allé 4, Frederiksberg, Danmark

MENU

Velkomstsnack
Flækærtevafler – fermenteret kål creme – tørret Vesterhavsost

Hovedret
Bagt blomkål – brunet smør – hasselnødder – karse
Stegt spidskål – hyldeblomst vinaigrette - kartoffel creme
Salat af spæde grønkålsblade, bagte jordskokker & persille coulis

Dessert
Kål-krydderkage med blomkålsis og jernurt

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

torsdag 22. aug. 2024 kl. 17:30 - 22:00
Voksen
á 175,00 kr.
+ 23,00 kr.
torsdag 22. aug. 2024 kl. 17:30 - 22:00
Barn
á 99,00 kr.
+ 12,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »