Langbordsmiddag på kajen med Phago

Præsenteres af Broens Street Food

Vi går til langbords, deler en skøn madoplevelse og dyrker nærværet, når vi inviterer til langbordsmiddag med Phago. Det foregår i afslappede rammer ude på kajen, under åben himmel, med en udsigt udover vandet i inderhavnen.

Til denne langbordsmiddag vil Nis Kring, ejer af Phago servere lækre sommer retter, der er inspireret af middelhavets køkken og den sydlandske stemning.

På kajen vil der være mulighed for at købe kolde drikkevarer i form af forskellige vine og fadøl. På den anden side af kajen har vi 4 barer, hvor vi også tilbyder håndlavede cocktails, lokalt bryggede specialøl og meget mere.

Program
Ankomst inden kl. 17:30
Middagen bliver serveret i et flydende tempo fra kl. 17:30

Din vært
Velkommen til Broens Street Food – en smeltedigel af street food-køkkener og barer, der serverer velsmagende mad og drikke fra hele verden. Her kan du nyde street food fra velrenommerede københavnske restauranter og kokke, hvor kvalitet, økologi, gode ingredienser og gode smagsoplevelser er i højsædet. Broens Street Food blev åbnet i maj 2018 på Den Grønlandske Handels Plads for enden af Inderhavnsbroen.

Instagram
Facebook

Det praktiske
Hvis det regner eller blæser voldsomt, aflyser vi eventet - i så fald får alle, der har købt en billet selvfølgelig pengene retur. Bemærk at det godt kan blæse lidt, da det er ude på kajen under åben himmel.

Hvis I køber billetter seperat, men ønsker at sidde sammen, bedes I booke under samme navn og ellers skrive til: kontakt@broensstreetfood.dk.

*Der er mulighed for valg af vegetar menu, skriv blot en mail til kontakt@broensstreetfood.dkAdresse: Strandgade 95, 1401 København K

MENU

Forretter
Rørt ricotta
Grillet courgette & asparges

Hovedretter
Barbecue m/ overlår af kylling
Hel lammeskank
Grillet halloumi
Sommer grønt m/ baba ghanoush & tzatziki
Lune fladbrød m/ brunet smør og za’tar

Dessert
Danske jordbær m/ mascarponecreme & crumble

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

fredag 16. aug. 2024 kl. 17:30 - 19:30
Menu
á 250,00 kr.
+ 23,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »