Langbordsmiddag med plejehjemstwist, øl og live musik

Præsenteres af Nørrebro Bryghus

Oplev en unik aften med øl og live musik ved søerne! 

Nørrebro Bryghus, Restaurant 20A & Sølund Plejecenter inviterer til en uforglemmelig langbordsmiddag. Nyd en tre-retters menu, økologiske specialøl og live musik hele aftenen, alt sammen i Sølund Plejecenters smukke udendørsareal ved søerne på Nørrebro.

Højdepunkter:
• Tre-retters middag: Skabt af restaurant "20A" og Sølund Plejecenters køkkenchef, der helt sikkert vil overgå dine forventninger til plejehjemsmad. Inspirationen til menuen komme desuden fra årets partnerskabsregion Flandern og i særdeleshed årets hovednavn ”kål”.
• Økologiske specialøl: Tre nøje udvalgte øl fra Nørrebro Bryghus, præsenteret af en ølekspert, som passer perfekt til maden.
• Live musik: Nyd live musik hele aftenen, som skaber den perfekte stemning i det hyggelige gårdmiljø med udsigt til Sankt Jørgen sø.

Det praktiske
• 17.30 - 19.30: Langbordsmiddag med tre retter, øl og live musik
• 19.30 - 22.00: Hygge med live musik og mulighed for at købe øl i baren
• 22.00: Tak for i aften

Alle er velkomne, og beboerne på Sølund Plejecenter glæder sig til at skabe god stemning på tværs af generationer. Kom og oplev en festlig aften med lækker mad, god musik og økologiske øl!

Dine værter
Nørrebro Bryghus er en af pionererne indenfor den danske specialøl scene, og ølbryggerne fra Nørrebro har brygget øl til mad, siden de slog dørene op for første gang tilbage i 2003.

Sølund Plejecenter er et profilplejehjem beliggende på Nørrebro helt ned til søerne. På Sølund er musikken en del af dna'et og beboerne lever livet for fuld musik – både helt bogstaveligt og i overført betydning.

Restaurant 20A er er middelhavsinspireret vinslyngeri & spiseri beliggende i hjertet af Nørrebro på Ravsnborggade 20A.

I tilfælde af regn...
I tilfælde af dårligt vejr rykker vi arrangementet indendørs på Sølund Plejecenter.

Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.

Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet – og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.

Læs mere om Årets hovednavn her.Adresse: Ryesgade 20A, 2200 København

MENU

Menuen bliver fastlagt senere, men det bliver 3 retter med kål som hovedtema

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

torsdag 22. aug. 2024 kl. 17:30 - 22:00
Tre-retters menu og tre specialøl
á 272,00 kr.
+ 23,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »