Dato: Onsdag den 20. september 2023
Tid: 18.30-22.00
Sted: H15, i hjertet af Kødbyen
I fredags var vi vidne til et forfærdeligt jordskælv, der har rystet Marokko. Nu samler vi kræfterne for at hjælpe, hvor vi kan. Melting Pot Fonden er dybt engageret i Marokko, hvor vi driver kokkeskolen, Um Mami, i vidunderlige Marrakesh. Det berører os meget, at en katastrofe har ramt det smukke land med de mest gæstfrie mennesker.
Vi støtter ofrene ved at gøre det, vi er bedst til – at invitere indenfor og mødes om bordet til et fælles måltid. Derfor afholder vi langbordsmiddag, og som gæst går din støtte ved billetkøb ubeskåret til fondens samarbejdspartner:
Global Diversity Foundation, som har oprettet en nødfond ”High Atlas Earthquake Relief Fund”
Aftenen er orkestreret af Marie-Sophie Grønlund, der er uddannet fra Michelinrestauranten fra AOC og Studio i København, og som til daglig driver Melting Pot Fondens kokkeskole i Marrakesh. Mange venner af Melting Pot Fonden bakker op om eventet, og vi byder velkommen til gode folk fra:
Madbillet - pro bono samarbejde omkring arrangementet
South Harbour Café - Den skønneste marokkanske café i København - Donerer marokkanske specialiteter til forretten
Kamilla Seidler - Restaurant Lola og tidligere køkkenchef på Melting Pots restaurant Gustu i Bolivia donerer en ret
Isam B - bidrager med et musikalsk indslag på aftenen
H15 - stiller lokaler til rådighed
Vinhanen - donerer vin til arrangementet
AB Catering - donerer råvarer til arrangementet
Genz Kød - donerer kød til arrangementet (Kødet er Halal)
Meyers Bageri på Gl. Kongevej - donerer brød til arrangementet
Fiskerikajen - donerer fisk til arrangementet
Ingwersen - donerer grønt til arrangementet
Carlsberg - donerer fadøl til arrangementet
Alle samarbejdspartnere stiller op til arrangementet pro bono.
I Marokko er mad lig med kærlighed, og vi vil gerne give noget af den kærlighed tilbage ved at støtte jordskælvets ofre.
Sharing Menu - New Moroccan Style
SNACKS
SOUTH HARBOUR CAFÉ
Briwat med spinat og feta - ‘cigar’ med kefta og varme marokkanske krydderier
KAMILLA SEIDLER - LOLA
Auberginecreme med Ras El Hanout, serveres med surdejscrisp
-
EN TUR TIL SAFI VED ATLANTERHAVET
Crudo af sæsonens fisk med chermoula, den klassiske marokkansk marinade, og frisk oregano
DET MAROKKANSKE LANGBORD
Den ægte tajine fra Marrakesh’s medina
Velfærdskylling (halal) tajine Mchermel med saltsyltede citroner og grønne oliven
Rodfrugter ala tangia
Langtidsbagt rodfrugter i tangia marinade med hvidløg, safran og spidskommen
The all time classic
Marokkansk salat med bøftomater, merian og sumac
Hvad er et marokkansk måltid uden couscous?
Couscous salat med abrikos, fennikel og marokkansk mynte
Um Mami Culinary Center’s signature
Grøn bønne spread ala bissara med mandler og grøn harissa fra souken
LIDT TIL TEEN
Sensommer-figner med semolina kage, marokkansk olivenolie og ristede mandler
DRIKKEVARER
Hjemmelavet iced mint tea og Hibiscus Soda, samt vin og vand
Hvis du ikke har mulighed for at deltage i middagen, kan du vælge at støtte organisationen med 100 kr. Dette er ikke en billet til middagen.