Få de dejlige råvarer fra Halsnæs på tallerkenen og naturens vin i glasset, når Rødder sammen med Torup Spisehus dækker langbordet op under årets største Himmelstorm.
Vi skal spise det, som marken giver os på dagen, og hvad Halsnæs' fantastiske spisekammer ellers byder på. Vi garanterer masser af økogrønt og et måltid med masser af smag og kraft.
Vi laver 4 serveringer bestående af primært grønt fra Nanna og Christopher (Andelsgårde) suppleret med dejligt lokal kød fra Engmosegaard samt fantastiske mejeriprodukter fra Tothaven.
Menu med forbehold for mindre justeringer:
Rå og syltet grønt med citron og urter
Krydret creme af hestebønner og flækærter
Sommerrødbeder fra Sølager med ramsløgsolie og rosmarin
Hjemmebagt surdejsbrød og friskost
Grillet okse fra Engmosegaard barbecue style - grillede spidskål med æggecreme til vegetar
Nye kartofler, masser af urter, yoghurt fra Tothaven og blomster
Salater, bønner og courgetter fra Nanna og Christopher
Bær, mejeri fra Tothaven, hvid chokolade, knas og skovsyre
Der kan tilkøbes naturvin, øl og andet godt til middagen.
Himmelstorm er en lille bæredygtig festival i økobyen Dyssekilde, som har eksisteret siden 2011 – men har holdt ufrivillig corona-pause de sidste 2 år. Her er musik, gøgl, workshop, nycirkus, kunst for alle – i alle aldre.
Esben fra Rødder og Johs og Sarah fra Torup Spisehus deler kærligheden til det gode måltid skabt på de bedste lokale, økoråvarer i sæson serveret i hyggelige rammer - helt uden dikkedarer. Torup Spisehus er et dejligt spisested lokaliseret i Dyssekilde, hvor der serveres måltider baseret råvarer fra de helt nære gårde. Rødder har gennem flere år lavet langbordsmiddage i Halsnæs og bruger til hverdag områdets fantastiske råvarer i deres Kantine i København.