Kom og fejr Sankt Hans Aften med os. Vi går til langbords, deler en skøn madoplevelse og dyrker nærværet. Det foregår i afslappede rammer under åben himmel. Nemlig på kajen med udsigt over inderhavnen.
Denne aften gentager vi succesen og bringer det fantastiske krebsegilde over sundet til København. Sammen med de dygtige kokke fra Haddock’s hylder vi den faverige og delikate spise. Glæd jer til pil-selv-krebs i lange baner med alt dertil hører.
Skynd dig at sikre din plads ved bordet. Billetter sælges efter først-til-mølle-princippet og inkluderer et gratis glas bobler.
Menu
Krebsegilde: Kogte krebs, dild & citron, klassisk mayo, salat af alt godt fra stranden og skoven, med vinaigrette, oste-tærte og brød.
Dessert: Koldskål med jordbær, kammerjunker og urter fra skoven.
Om Haddocks
Haddock’s Seafood bringer det bedste fra havet til København. Hos Haddock’s får du bæredygtige og økologiske retter med masser af kærlighed og kvalitetsprodukter. I deres madbod serveres der blandt andet dampende varm, sprødstegt fisk, sprøde kartofler med et gavmildt drys salt og eddike og tartarsauce. Comfort street food, når det er bedst. Derudover byder menuen på klassikeren Moules Frites med økologiske og linefangede muslinger fra verdens første MSC-certificerede muslingefiskeri, Vilsund Blue i Limfjorden.