Taller x El Baquaeno - Latinamerikansk kokketræf hos Restaurant PMY

Præsenteres af Restaurant PMY

Bliv forført af det latinamerikanske køkken, når Karlos Ponte fra Taller og PMY får besøg af Fernando og Gabriela fra El Baqueano i Argentina.


Karlos Ponte har sine rødder i Venezuela, og efter at have arbejdet i topkøkkener i Europa, åbnede han i 2017 sin restaurant, Taller. Med Taller bragte Karlos gourmet og venezuelansk fine-dining til København i en sammensmeltning af tradition, innovation og eksotiske råvarer. Efterfølgende har han åbnet PMY sammen med to andre latinamerikanske topkokke, Diego Munoz fra Peru og Emilio Macias fra Mexico. Hvor Taller er højgastronomisk niveau, der nytænker smage og de traditionelle retter, så repræsenterer PMY det syd- og mellemamerikansk folkekøkken med retter fra hver af de tre kokkes respektive lande. Navnet PMY er et akronym for de primære ingredienser fra de tre lande: Papa (kartofler fra Peru), MaÍz (majs fra Mexico) og Yuca (rod fra Venezuela), som man helt sikkert vil finde på menuen.


Bag den argentinske toprestaurant, El Baqueano, står køkkenchef Fernando Rivarola og sommelier Gabriela Lafuente. Restauranten er dedikeret til at skabe en argentinsk, gastronomisk oplevelse med lokale, sæson råvarer fra små producenter og med alternativt kød fra Argentina. I 2013 kom restauranten første gang på listen ”50 Best Restaurants” i Latinamerika og har siden været i top 20 hvert år.


Denne aften slår Taller og El Baqueano sig sammen for at tage dig på en rejse til syd – og mellemamerikanske smagseksplosioner. Menuen vil bestå af snacks og seks retter, hvor de hver især vil lave retter, der repræsenterer hver deres køkken.


Inklusiv i prisen: Snacks, 6 retter og vinmenu


menu  • Arepa de Caviar (Taller)

  • Beef tartar and quinoa seeds  (El Baqueano)

  • Squid & Curuba (Taller)

  • Langoustine PIL PIL with garlic & bell pepper (El Baqueano)

  • Duck with Amazonian mandioc (El Baqueano)

  • Lamb, yuca & Guasacaca (Taller)

  • El Alfajor (Whisky, cocoa and dulce de leche) (El Baqueano)

  • Rose hip and sweet potato (Taller)Adresse: PMY, Tordenskjoldsgade 11, 1055 København K

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223