(ja, det er rigtigt, Store bededag er først den 26., men vi synes den skal fejres grundigt allerede om tirsdagen)
Moutabbal
Røget aubergine moset med tahin, yoghurt og hvidløg.
Kebbe wa Shoraba
Den berømte friterede kebbe fyldt med hakket oksekød, og krydderier serveres med en traditionel linsesuppe kogt på røde linser, ris, rød peber, tomat, løg og gulerødder. Krydret med kanel, spidskommen, hvidløg og ingefær. Toppet med krydderurter.
Frekeeh-salat
En syrisk klassiker med frisk agurk, tomat, rødløg, forårsløg, persille, mynte, granatæblekerner, ristet aubergine og frekeeh, den lækre rustikke røgede og gnubbede fuldkornshvede. Toppet med valnød.
Khubs Kaleb
Yusras' hjemmebagte brød af hvedemel med nigella, sesam og fennikel.
Kapsa Dajaj
En anden af vores gæsters favoritter er kylling med basmatiris, friske tomater, rød peber og gulerod, løg, hvidløg og grøn ingefær toppet med kogte kikærter. Serveres med krydret tomatsauce.
Moussaqaá
Syrisk ovnbagt grøntsagsgryde med aubergine, tomat, løg, hvidløg, rød peber og koriander (vegansk).
Yusras Baklawa
Lækker sprød baklawa. "Hemmeligheden bag en god baklawa er at temperere sukkeret, så de andre ingredienser kommer til deres ret", siger Yusra. En rulle filodej, marineret med ghee, fyldt med pistacienødder og toppet med sirup. Bagt til sprød og gylden perfektion.
Family style servering ved langborde.
Der er plads til 30 gæster i vores hyggelige eventlokale. Tilmelding efter “først til mølle”. Seneste tilmelding: 22. april.
Hele menuen: 350 kr pr gæst
Børn under 12 år halv pris
Udvalgte vine og kombucha sælges pr glas eller flaske.
Levanten er Syrien, Libanon, Palæstina, Israel og Jordan, som deler en kulinarisk tradition der går tusinder af år tilbage. Yusras Køkken er en nystartet socialøkonomisk cateringvirksomhed som laver levantinsk gourmet mad og ansætter medarbejdere med flygtningebaggrund, som har haft svært ved at få fodfæste på det danske arbejdsmarked.
På billedet ser du et udvalg af vores mezze. Brunchmenuen er beskrevet ovenfor. Se vores instagram og hjemmeside og få et indtryk af maden og vores socialøkonomiske formål.