Lær at lave delikate og velsmagende onigiri med forskellige slags fyld.
Kom på online kursus og lær at velsmagende onigiri med forskellig fyld.
I Japan bliver onigiri primært spist til frokost, det er også en risbolle der egner til, at blive spist som aftensmad på en travl hverdag.
Hvad lærer du på kurset?
Du introduktion til japansk frokostkultur og, hvorfor onigiri er så populær en ret.
Du lærer at koge ris onigiri efter japanske kogeteknikker.
Du lærer, hvad japanske kokke kigger efter, når de køber fisk til det japanske køkken.
Du lærer, at anvende japanske råvarer, skaldyr, fisk og ingredienser til onigiri.
Du bruger madlavningsteknikker til, at lave 5 unikke fyld til risbollerne.
Du lærer trin for trin at lave 5 onigiri med 5 forskellige slags fyld.
Hvad får du?
2,5 times undervisning
Du lærer at lave velsmagende 5 onigiri med 5 forskellige smagefuld fyld.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.
Om holdet
Alle er velkommen til at deltage.
Da det er holdundervisning, kan man ikke få 1:1-undervisning.
For at få størst muligt udbytte forventes det, at man selv er aktivt deltagende.
Holdet er ikke større, end at der er tid til, at Zoë også har tid til at svarer på spørgsmål.
Om instruktøren
Kurset afholdes af den japansk uddannede Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher.
Pris
325 kr. per adgang
Hvor og hvornår?
Torsdag den 25. marts 2021 kl. 16.00-18.30 via Teams. Tilmeldingsfrist: Søndag den 21. marts 2021
Om live-kurset
Kurset foregår online og i real time.
Når du har tilmeldt dig kurset, modtager du en bekræftelse på din deltagelse.
7 dage før kursets afholdelse får du en mail med en liste over de råvarer og ingredienser, som du skal købe, og de køkkenredskaber, som du skal bruge på selve dagen. Det vil være køkkenredskaber som allerede findes i hjemmet.
2 dage før kursets afholdelse får du en mail med et link, som du skal bruge til at logge dig på madkurset på selve dagen. Online kurset som bliver afholdt via Teams direkte hjemme i det eget køkken via Ipad. Du kan downloads programmet ganske gratis til din computer, Ipad elller Iphone. Undervisningen foregår i et tempo, så alle kan følge med, og der vil også være mulighed for at stille spørgsmål undervejs direkte til Zoë.
Faglige resultater
Januar 2019: Zoë har været dommer for dagbladet Politiken i forbindelse med test af fødevarer til deres læsere.
I 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere. I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013 I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3. I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1. I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.
NYHED: Læs mere om den nye Webshop by sushikok Zoë Escher - Japanske spisepinde, sushimåtter, småkage udstikker og bæredygtige tasker. Gratis levering!
Referencer
Restaurant Geranium, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.
Du er velkommen til at besøge hjemmesiden http://zoeescher.com for flere informationer.