Livretter og gode minder

Præsenteres af Alex Bak

Glæd dig til en oplevelse med god, velsmagende mad uden for mange regler eller dogmer - og nyd maden i godt selskab!
Aftenens retter er fortolkninger af livretter og gode minder, og af retter, som har gjort et særligt indtryk, på min kulinariske rejse indtil nu, og som derfor har fået en plads i mit hjerte - og på aftenens menu. 

Din vært
Jeg er Alex, 34 år, udlært kok fra Restaurant Det Røde Pakhus i Rønne i 2021 og efter en kort stund på havet og Molen i Nexø, vendte jeg tilbage som Souschef og slår nu mine folder i Rønne igen.

Hjemmeside
InstagramAdresse: Fiskerizakajaen, Smedetoften 25, 2400 København NV

MENU

Hvid fisk - Musling - Urter
"Taco"
Kylling - Majs - Kantareller
Honning - Yuzu - Hvid chokolade

Menuen er inkl. drikkevarer med og uden alkohol

Dette event er en del af Morgendagens Madtalenter

Hvordan ser fremtiden for dansk gastronomi ud? 

Copenhagen Cooking mener, at svaret ligger i de unge talenter, der ivrigt står klar til at overtage, videreføre og udforske de danske kulinariske traditioner. 

Når vi ser fremad, er det afgørende at støtte og opmuntre disse unge talenter i deres rejse mod nye gastronomiske højder. De repræsenterer ikke kun fremtiden for den danske madscene, men er også arvtagere af en stolt kulinarisk arv, der både skal bevares og udvikles. Med deres lidenskab, talent og visioner er de nøglen til at forme den næste æra af dansk madkultur.

Copenhagen Cooking hejser flaget for de unge talenter i restaurationsbranchen, der med passion og kreativitet vil fortsætte med at inspirere og fortrylle os med deres madglæde, håndværk og innovation. Vær med til at støtte dem i deres rejse og få et preview på fremtidens danske madscene når vi dækker op til årets store madfest 16. - 25. august 2024!

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

lørdag 24. aug. 2024 kl. 17:00 - 19:00
Menu inkl. drikkevarer
á 545,00 kr.
+ 23,00 kr.
lørdag 24. aug. 2024 kl. 19:30 - 21:30
Menu inkl. drikkevarer
á 545,00 kr.
+ 23,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »