Lydhealing og brunch på Holberggaard

Præsenteres af Holberggård

Næring. 

Ro. 

Selvomsorg. 
Det er nøgleordene for søndagene på Holberggård. 

Søndage med god mulighed for at gøre noget godt for dig. En dag med fokus på dig, og plads til dig, præcis som du er. Hvor du bare kan læne dig tilbage og nyde.
En skøn stund med forkælelse til dig. 

Lad dig flyde med og nyd en sanserejse med Tina-Maries magiske instrumenter. Kroppen får en enestående mulighed for at give slip og lade sig hengive til afspændingen. I den dybe afspænding har tonerne og vibrationerne fra instrumenter og syngeskåle mulighed for at synke helt ind i alle kroppens celler.

 

Dagens program

Kl. 10-11.30 Lydhealing

Kl. 11.30-13 brunch

Efter brunch er du velkommen til at gå en tur i den flotte have eller måske har du vandreskoene med og går en tur ned til vandet eller i skoven. 

 

 

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen på Holberggård.

* Alle kan deltage, uanset tidligere erfaring med lydhealing. Der er udstyr klar til dig når du ankommer, men hvis du har et yndlingstæppe eller andet, er du velkommen til at tage det med. 

* Sørg for at møde, så vi kan starte til tiden. Hvis du bliver forsinket, bedes du give besked til Tina-Marie på tlf. 26273120. 
  
Om din underviser
Tina-Marie har speciale i lydhealing. Udover at give lydhealing 1:1 og i grupper, underviser hun på lydhealeruddannelser.

Tina-Marie: “En af de positive effekter ved lydhealing er, at nervesystemet beroliges. Der kommer ro på krop og sind. Denne effekt mærkede jeg på min egen krop, da jeg i Indien for 6 år siden fik min første lydhealing.

Lydhealing blev hurtigt min store passion og jeg glædes over, at jeg nu på 4. år kan hjælpe mine medmennesker med at føle sig hele, mere centrerede og rolige.”Adresse: Strandgårdsvej 8, 4760 Vordingborg

Læs mere på: https://www.holberggaard.dk/sundhed/lydhealing
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.