Mad på Kanten i Sundby

Præsenteres af Copenhagen Cooking & Food Festival

Kom med til et unikt sammenskudsgilde i Sundby Idrætspark, hvor vi inviterer bydelen til samvær og fællesskab – på tværs af kulturer og generationer.

Du spiser sammen med 99 andre madglade mennesker, og i fællesskab fremtryller vi en dejlig middag. Du medbringer selv en delevenlig hovedret, mens Yngve Fobian fra Øens Spisested vil sørge for en forret med torsk, fanget lige ude i Øresund. Derudover vil der være mulighed for børnene at komme lidt tættere på fiskene og se dem, inden de blev tryllet om til den lækre forret.

Vi dækker op med  langborde, så tag din nabo, veninde eller børn med under armen til en aften med samvær, god mad og underholdende indslag fra Amagers lokale aktører.

I 1902 blev Sundby indlemmet i Københavns Kommune, men Sundby har stadig sin helt egen identitet og kant. Bydelen rummer alt fra Urbanplanen og dyre villakvarterer til Fremad Amager og Amager Strandpark. Det skal vi ære og fejre med en langbordsmiddag for 'sundbyerne' og resten af København i Sundby Idrætspark.

Arrangementet foregår udendørs, så tag en varm trøje med. Hvis vejret ikke er med os, rykker vi middagen indendørs. Du er velkommen til at medbringe egne drikkevarer, og der vil også være mulighed for at købe øl, vin og vand i baren.

Lidt om Yngve Fobian & Øens Spisested
Øens Spisested er et lille autentisk spisested beliggende i kulturhuset Prismen på Amager. Et hyggeligt sted, hvor man altid kan møde kokken, der har udviklet retten eller valgt øllen, der passer til. Deres køkken er baseret på gode råvarer, der giver sunde og nærende måltider, og de får blandt andet grøntsager fra en biodynamisk gård på Møn.
De tror, at hver enkelt menneske har en historie at fortælle og hos dem er det tit den lille historie, der udspringer af nærområdet, der lærer dem mere om Holmbladsgade og Amagers fortid og samtid.

Mad på Kanten er støttet af Københavns Kommune.Adresse: Sundby Idrætspark, Englandsvej 61, 2300 København S

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
mandag 26. aug. 2019 kl. 17:30 - 20:00
Medbring din egen delevenlige hovedret.
Vi sørger for bestik, tallerkener og glas.
Der vil være mulighed for at købe drikkevarer på stedet.
á 20,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223