Mad på Kanten i Sundby

Præsenteres af Copenhagen Cooking & Food Festival

Kom med til et unikt sammenskudsgilde i Sundby Idrætspark, hvor vi inviterer bydelen til samvær og fællesskab – på tværs af kulturer og generationer.

Du spiser sammen med 99 andre madglade mennesker, og i fællesskab fremtryller vi en dejlig middag. Du medbringer selv en delevenlig hovedret, mens Yngve Fobian fra Øens Spisested vil sørge for to serveringer, af fik fra sundet, som serveres med brød og strandkrabbemayonnaise. Derudover vil der være mulighed for børnene at komme lidt tættere på fiskene og se dem, inden de blev tryllet om til den lækre forret.

Vi dækker op med  langborde, så tag din nabo, veninde eller børn med under armen til en aften med samvær, god mad og underholdende indslag fra Amagers lokale aktører. Under middagen kommer lokalhistoriker Ole Vadmand og fortæller lidt om Sundby Idrætsparks historie. 

I 1902 blev Sundby indlemmet i Københavns Kommune, men Sundby har stadig sin helt egen identitet og kant. Bydelen rummer alt fra Urbanplanen og dyre villakvarterer til Fremad Amager og Amager Strandpark. Det skal vi ære og fejre med en langbordsmiddag for 'sundbyerne' og resten af København i Sundby Idrætspark.

Arrangementet foregår udendørs, så tag en varm trøje med. Hvis vejret ikke er med os, rykker vi middagen indendørs. Du er velkommen til at medbringe egne drikkevarer, og der vil også være mulighed for at købe øl, vin og vand i baren.

Lidt om Yngve Fobian & Øens Spisested
Øens Spisested er et lille autentisk spisested beliggende i kulturhuset Prismen på Amager. Et hyggeligt sted, hvor man altid kan møde kokken, der har udviklet retten eller valgt øllen, der passer til. Deres køkken er baseret på gode råvarer, der giver sunde og nærende måltider, og de får blandt andet grøntsager fra en biodynamisk gård på Møn.
De tror, at hver enkelt menneske har en historie at fortælle og hos dem er det tit den lille historie, der udspringer af nærområdet, der lærer dem mere om Holmbladsgade og Amagers fortid og samtid.

Mad på Kanten er støttet af Københavns Kommune.


Info

Vi sørger for bestik, tallerkener og glas, så tag blot en delevenlig hovedret med. 
Der vil være mulighed for at købe drikkevarer på stedet. 

Aftenens program

Kl. 17:30 står vi klar til at tage imod jer med velkomstdrinks. Der vil være tid til at udforske området, inden vi byder alle officielt velkomne.

Kl. 18:00 tager vi plads ved bordene og byder jer alle velkomne. Her præsenteres aftenens program og alle de dygtige lokale aktører som er involveret. 

Kl. 18:15 er vi klar til at starte med den lækre forret fra Yngve, bestående af torsk i tre forskellige serveringer og brød med krabbemayonaise. Efterfølgende skal vi nyde godt af hinandens medbragte hovedretter.  

I løbet af aftenen vil der være indslag fra de lokale aktører, så se frem til en aften hvor vi hylder Sundby og dets unikke egenskaber, og du lærer flere fra din by at kende. 

Husk gerne en varm trøje til aftentimerne. 



Adresse: Sundby Idrætspark, Englandsvej 61, 2300 København S

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.