Mad Ven

Præsenteres af CPH Cooking Class

Kære nye Mad Ven! Jeg ser utrolig meget frem til at møde dig, at samtale, få et godt grin, udvide min horisont, og skabe nye bekendtskaber. Jeg glæder mig til, at vi sammen skal nyde den gode hverdagsmad og fejre det hele ved at skabe maden og indholdet sammen.
Mad ven er et lille madprojekt; et møde med nye, gensynsglæden ved det gamle. En helt almindelig hverdagsaften vi alle kan se frem til samt en aften vi alle bør glædes med!

Nynne er et af hjerterne bag CPH Cooking Class, et ægte madøre, en kyndig madformidler, og "Mad Ven" er hendes lille nye lomme projekt som tager afsæt i fællesskabet omkring den gode hverdagsmad og det at vi faktisk møder hinanden. Med “Mad Ven” vil vi forsøge at bringe os alle en smule tættere. Det egentlige indhold skaber vi sammen og hen af vejen, men rammen er at vi mødes omkring middagsbordet og den gode hverdagsmadlavning.

Sammen skal der hygges omkring madlavningen, vi skal ikke bruge uanede timer i køkkenet, men skabe en god stemning og nyde hinandens selskab! Så med lidt vin i glasset kan vi hurtigt få maden på bordet. Selve menuen fastsættes på dagen, men tager afsæt i god hverdagsmad, og selvfølgelig lidt sødt til at slutte aftenen af på.

Vi håber at disse kommende arrangementer vil skabe fundament for nye spændende bekendtskaber, at både nytilkommere, par, familierne, enlige, ældre og yngre vil komme og være medskabere på dette lille lomme projekt.

Vi tilbyder en intim aften med 18 pladser og arrangementet har en varighed på omkring 3 timer inkl. spisning.

Adresse: Herluf Trolles Gade 9, 1.

Læs mere på: www.cphcookingclass.com
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223