Madbillet til en hjemløs

Præsenteres af Morgencafé for Hjemløse

Tusind tak til alle Jer, der har købt vores madbilletter.
Salget af madbilletter er lukket for i år.

Sådan fungerer det:

Når du køber en madbillet går dit bidrag til, at vi kan lave mad, som vi serverer for hjemløse i Morgencafé for Hjemløse.

Efter dit køb modtager du et gavebevis i form af en madbillet, som bekræfter, at du har doneret. Bemærk at du først modtager en automatisk genereret kvittering fra Madbillet.dk direkte efter dit køb, og gavebeviset tilsendes efterfølgende per mail fra Morgencaféen.

Om Morgencaféen:

Vinteren er over os og Københavns hjemløse har brug for nærende mad i maven og et sted, hvor de kan få omsorg og socialt samvær. Det kan de få hos os. Morgencafé for Hjemløse er et helle for mange af Københavns mest udsatte borgere. Her kan de få hjemmelavet mad, varmt tøj og en sovepose. Vi har desuden tilbud om lægehjælp, juridisk rådgivning og anden hjælp til at komme videre i livet. Morgencaféen lægger vægt på at anerkende de hjemløse ved at vise, at samfundets dårligst stillede også har værdi. Derfor forsøger vi at støtte de hjemløse til bedre at kunne tage vare på deres eget liv og styrke deres deltagelse i samfundet.

Med dit køb bidrager du til, at vi fortsat kan give nærende mad til de sultne maver

Læs mere på: www.morgencafeen.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223