Madbillet til en hjemløs - Julen 2023

Præsenteres af Morgencafé for Hjemløse

Mangler du en julegave til én, der har alt? Så køb en madbillet og støt én, der har meget lidt!

Når du køber en madbillet går dit bidrag til, at vi kan lave mad, som vi serverer for hjemløse og andre socialt udsatte i Morgencafé for Hjemløse. De hjemløse har i disse kolde måneder ekstra brug for et sted at komme indenfor og få varmen, et nærende måltid mad og en varm kop kaffe. Det kan de få hos os.

Sådan fungerer det:

Du køber en madbillet i én af de tre priskategorier, hvorefter du modtager en automatisk genereret kvittering fra Madbillet.dk. Når vi i Morgencaféen modtager besked fra Madbillet.dk om dit køb, sender vi dig et gavebevis i form af en madbillet. Vi sender dig gavebeviset på den mailadresse, du har oplyst i forbindelse med dit køb.

Om Morgencaféen:

Vinteren er over os, og Københavns hjemløse har brug for nærende mad i maven og et sted, hvor de kan få varme, omsorg og socialt samvær. Det kan de få hos os. Morgencafé for Hjemløse er et helle for mange af Københavns mest udsatte borgere. Her kan de få hjemmelavet mad, varmt tøj og en sovepose. Vi har desuden en lang række sundhedstilbud, juridisk rådgivning og megen anden hjælp til at komme videre i livet. Morgencaféen lægger vægt på at anerkende de hjemløse ved at vise, at samfundets dårligst stillede også har værdi. Derfor forsøger vi at støtte de hjemløse til bedre at kunne tage vare på deres eget liv og styrke deres deltagelse i samfundet.

Med dit køb bidrager du til, at vi kan fortsætte vores arbejde og give nærende mad til de sultne maver.

Mange tak for hjælpen!

Bedste hilsner
Morgencaféen

 

OBS: Morgencafé for Hjemløse sørger for, at dine penge bliver brugt til at hjælpe de hjemløse. Når du har købt din billet, skal du ikke gøre mere derfra. torsdag 30. nov. 2023 kl. 12:00 - 12:00
To måneders mad til en hjemløs
á 500,00 kr.
torsdag 30. nov. 2023 kl. 12:00 - 12:00
Én måneds mad til en hjemløs
á 250,00 kr.
torsdag 30. nov. 2023 kl. 12:00 - 12:00
To ugers mad til en hjemløs
á 125,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »