Madkursus II med snacks, vin og dessert

Præsenteres af Elizabeths Gæstebud x CPH Cooking Class

Velkommen til gæstebuddet!

Iklæd dig dit forklæde og kom med til en skøn aften, hvor vi forlader den objektive verden for en stundog hengiver os til gæstebuddet!

Menu:

  • Et glas velkomstvin og snacks
  • Knoldselleri Anna med Karl Johan portvinssauce og smørristede hasselnødder
  • Brændt glaceret bede med fermenteret sort hvidløg, blåskimmel og sauce på Balsamico di Modena, smør og brombær
  • kål i variationer, brombær, pære, ristede valnødder, koldpresset valnøddedressing
  • Kaffe eller grøn te med valnød
  • solbærmacaron fra La Glace


Ved ankomst klokken 17.00 lægges frakken i garderoben og du/I bydes på et skønt glas velkomstvin og snacks til tonerne af blød jazz Jeg vil byde jer velkommen, fortælle lidt om aftenens menu og smagssammensætning og I bliver inddelt i hold.

Mange kender nok Pommes Anna som er den klassiske kartoffelgarniture: Mandolintynde skiver kartoffel lagt lag på lag med smør og salt imellem og bagt i ovnen ved pres. Tilberedes knoldselleri på samme måde som kartoflen smager den vidunderligt mildt og nøddeagtigt og crunchy med dets mange lag med smørristede hasselnødder og  Karl Johan portvinssauce smagt til med Balsamico di Modena.

Brændt rødbede glaceres og dens jordede sødme kompletterer fermenteret hvidløgs syrlige balsamico smag, fedmen fra blåskimmel og saucen der er lige dele sød, syrlig og fed.

Hertil serveres forskellige kåltyper marineret i koldpresset valnøddeolie, citron, ingefær og hvidløg som modspil til pære, valnød og brombær 

Til sidst slutter vi af med kaffe eller grøn te med valnød og en solbær macaron.

 Jeg glæder mig til at se jer Elizabeth

 

Det praktiske:

  • Muligt at tilkøbe rødvin pr. glas eller flaske på stedet, men man er også velkommen til at medbringe egen vin.
    Dessert tilberedes ikke
    Såfremt gæsten må aflyse gives ikke beløb retur, men man modtager et gavekort til et fremtidigt madkursus.
    Såfremt der kommer yderligere covid-19 restriktioner der gør det nødvendig at aflyse arrangementet tilbagebetales billetter

Covid-19 forholdsregler:

  • Jævnfør Sundhedsmyndighedernes retningslinjer skal personale og gæster bære visir eller mundbind når de befinder sig oprejst.
  • Der sørges for god afstand mellem gæster ved spisning og tilberedning af mad Individuelle snacks
  • Jævnlig udluftning
  • Håndsprit og sæbe findes på plads.
     

Om Elizabeth Palmgren Jeg har afholdt madkurser siden 2017 og besidder stor erfaring indenfor restaurationsbranchen, hvor jeg har arbejdet som både tjener og kok i Japan og Paris. Læser på tredje år biologi på Københavns Universitet. Mere info her: https://www.facebook.com/Elizabethsgaestebud



Adresse: Herluf Trolles Gade 9, 1 sal 1052 København K

Læs mere på: https://www.facebook.com/Elizabethsgaestebud
søndag 14. feb. 2021 kl. 17:00 - 21:00
á 850,00 kr.
+ 60,00 kr.