To retters madkursus med snacks, vin og dessert

Præsenteres af Elizabeths Gæstebud x CPH Cooking Class

Velkommen til gæstebuddet!

Iklæd dig dit forklæde og kom med til en skøn aften, hvor vi forlader den objektive verden for en stund og hengiver os til gæstebuddet!

Menu:

  • Et glas velkomstvin
  • Salte mandler, grønne oliven og trøffelchips
  • Smørstegt surdejstoast med tomater confit i Balsamico di Modena og rødvinseddike, kalamataoliven, urter og gryère
  • Risotto med Nebbiolo, svampe og honning tomater
  • Kaffe eller grøn te med valnød og solbærmacaron.

 

Ved ankomst klokken 17.00 lægges frakken i garderoben og du/I bydes på et skønt glas velkomstvin og snacks til tonerne af blød jazz

Jeg vil byde jer velkommen, fortælle lidt om aftenens menu  og smagssammensætning og I bliver inddelt i hold.

Vi skal tilberede risotto med svampe og  rødvin fra det  bjergdækkede Piemonte med de mange rismarker af den samme drue som Barolo, Nebbiolo.

Først skal vi tilberede en fond på svampe, tomater og asparges. Mens fonden reducerer, koger ind og tager smag, laver vi en lille snack, som vi spiser undervejs: Lækkert hullet surdejsbrød stegt sprødt på panden i smør og toppet med saftige tomater confit, sweizisk gryère ost, kalamata oliven og urter.

Når fonden er færdig, tilbereder vi risottoen og går til bords.

Til sidst slutter vi af med kaffe eller grøn te med valnød og en solbærmacaron fra La Glace.

Jeg glæder mig til at se jer

Elizabeth

Det praktiske:

  •  Max 10 deltagere
  •  Muligt  at tilkøbe rødvin pr. glas eller flaske på stedet, men man er også velkommen til at medbringe egen vin.
  • Dessert tilberedes ikke
  • Såfremt gæsten må aflyse gives ikke beløb retur, men man modtager et gavekort til et fremtidigt madkursus.
  • Såfremt der kommer yderligere covid-19 restriktioner der gør det nødvendig at aflyse arrangementet tilbagebetales billetten

Covid-19 forholdsregler:

  • Jævnfør Sundhedsmyndighedernes retningslinjer skal personale og gæster bære visir eller mundbind når de befinder sig oprejst.
  • Der sørges for god afstand mellem gæster ved spisning og tilberedning af mad
  • Individuelle snacks
  • Jævnlig udluftning
  • Håndsprit og sæbe findes på plads.

Om Elizabeth Palmgren

Jeg har afholdt madkurser siden 2017 og besidder stor erfaring indenfor restaurationsbranchen, hvor jeg har arbejdet som både tjener og kok i Japan og Paris. Læser på tredje år biologi på Københavns Universitet. Mere info her: https://www.facebook.com/Elizabethsgaestebud

 



Adresse: Herluf Trolles Gade 9, 1 sal 1052 København K

Læs mere på: https://www.facebook.com/Elizabethsgaestebud
søndag 6. dec. 2020 kl. 17:00 - 21:00
á 770,00 kr.