Madkursus: Tastingmenu, snacks, vin og dessert

Præsenteres af Elizabeths Gæstebud

Vi skal  iklæde os forklædet, drikke vin, tilberede og spise lækker mad, møde nye mennesker i køkkenet og rundt om bordet.  Det hele foregår i Indre By på en af Københavns skønneste gader.

 

Menu:

Marconamandel agurkegazpacho på hønsefond med hvidløgscroutoner, fennikel, druer, hvid peber og koldpresset olivenolie.

Tomatconfit, nicoiseoliven, smørstegt surdejsbrød og gryére.

Små violette artiskokker med pisket citronsmør.

Hvide asparges med sauce på cured æggeblomme og parmesan modnet i 24 måneder.

Endiver og franske ansjoser.
 

Ved ankomst klokken 17.00  bydes  du/I på vin og snacks.

Vi skal tilberede en velsmagende og smuk tastingmenu af de bedste råvarer  

Til sidst slutter vi af med kaffe eller grøn te med valnød, tarte au citron petit four og en lille limoncello at gå hjem eller videre på.

Det er muligt på stedet at tilkøbe naturvin pr. glas eller flaske, men man er også velkommen til at medbringe egen vin.

Vi glæder os til at se dig/jer!

xxx

Elizabeths Gæstebud

Ved spørgsmål kontakt: info@elizabethsgaestebud.dk

Husk coronapas!



Adresse: Herluf Trolles Gade 9, 1 sal 1052 København K

lørdag 26. jun. 2021 kl. 17:00 - 22:00
á 900,00 kr.
+ 60,00 kr.
lørdag 3. jul. 2021 kl. 17:00 - 22:00
á 900,00 kr.
+ 60,00 kr.
fredag 16. jul. 2021 kl. 17:00 - 22:00
á 900,00 kr.
+ 60,00 kr.