Mæt | Dansk-japansk popup

Præsenteres af Hahnemanns Køkken København

Spis med alle sanser

Kom til dansk-japansk popup med Katrine Klinken!

Katrines nye kogebog MÆT er inspireret af de japanske måltider, men retterne er lavet af lokale råvarer og maden mere dansk end japansk. Det centrale er at tilfredsstille sanserne og give en behagelig mæthedsfølelse. Man kan med ret enkle midler lave varieret, sund, æstetisk mad i sæson, som kan give glæde i hverdagen.

En hverdagsmiddag i en almindelig japansk familie tager udgangspunkt i det traditionelle og oprindelige japanske køkken washoku, og det vil blive udgangspunktet for at tale om hvordan man kan gøre det selv.

Til præsentationen af Katrines nye bog MÆT vil du blive introduceret til japanske madprincipper og en snak om betydningen af at holde dansk madkultur i live.

De 36 måltider i bogen består af 5 retter, herunder suppe. Retterne tager udgangspunkt i sæsonen. Hvert måltid skal også omfatte alle 5 grundsmage: salt, sur, sød, bitter og umami.

Katrine vil tale om hvorfor friske ingredienser er afgørende for et godt måltid. Der er fokus på, hvordan maden præsenteres. Bogen MÆT er lavet i samarbejde med fotograf og stylist Rigetta Klint, der arbejder med kunsthåndværk, der er en væsentlig del af bogens ide. At spise mad af smukt design giver ekstra nydelse.

Efter præsentationen nyder vi sammen et måltid lavet ude fra disse principper.

Katrine blev kok i midten af firserne og er udlært fra nogle af de bedste restauranter i København. Derefter tog hun en voksenpædagogisk uddannelse inden for ernæring og husholdning. Hun er også uddannet sommelier og i flere år arbejdet med mad og vinsammensætning samt i mange år med hverdagsmad.

Katrine er madaktivist og kæmper for det gode madhåndværk og lokal mad lavet af ordentlige råvarer, og for at traditioner ikke går i glemmebogen. Katrine elsker ærlig mad og gode råvarer fra mindre producenter.

Vi glæder og til at få hende på besøg og høre om, hvordan denne fantastiske kogebog blev til.


Kom og vær med!

Billetten koster DKK 275 inklusive en aperitif, aftensmad og te.


Kogebogen MÆT

Sælges på dagen med rabat 250 kr. normalpris 300 kr.

Adresse: Hahnemanns Køkken, Sankt Kjelds Plads 14, 2100 København

Læs mere på: https://www.hahnemannskoekken.dk/begivenheder/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223