Markedsstande på festivalpladsen

Præsenteres af Copenhagen Cooking 2024

Kom til marked på Copenhagen Cookings festivalplads!

Når vi slår portene op til festivalpladsen i Kødbyen, er der rig mulighed for at shoppe masser af lækkerier og skønne ting, som dit madhjerte begærer. Hver dag kan du møde nye, spændende 

I markedsstandene kan du møde:

  • Masseria og deres lækretruffle head grilled cheese toast og en lime cocktail
  • Louisa Lorang, der står klar med kogebøger, sjusser og snacks
  • Folk Kombuchas lækre kombuchabod
  • TOYO RICE kommer med smagsprøver japanske onigiri
  • Bisted Keramik sælger ud af sit flotte håndværk
  • Pine Cone Project giver dig mulighed for at købe årets festivalplakat
  • Hygge med japansk sake, der sørger for smagsprøver på den japanske specialitet
  • Agrain sørger for lækre upcycled produkter til din indkøbskurv og dine smagsløg

Og mange flere!

De glæder sig til at møde dig.



Adresse: Flæsketorvet, 1711 København V

TORSDAG D. 22. AUGUST

Folk Kombucha

Hygge med Japansk Sake

Pine Cone Project

Food People

Agrain

FREDAG D. 23. AUGUST

Hygge med Japansk Sake

Folk Kombucha

Agrain

Mette Mølbak

LØRDAG D. 24. AUGUST

Folk Kombucha

Pine Cone Project

TOYO RICE

Louisa Lorang

Agrain

SØNDAG D. 25. AUGUST

TOYO RICE

Pine Cone Project

Bisted Keramik

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Markedsstandene er åbne i festivalpladsens åbningstid. 

The market stalls will be open at the same time as the rest of the festival square.