Kom til marked på Copenhagen Cookings festivalplads!
Når vi slår portene op til festivalpladsen i Kødbyen, er der rig mulighed for at shoppe masser af lækkerier og skønne ting, som dit madhjerte begærer. Hver dag kan du møde nye, spændende
I markedsstandene kan du møde:
Og mange flere!
De glæder sig til at møde dig.
TORSDAG D. 22. AUGUST
Folk Kombucha
Hygge med Japansk Sake
Pine Cone Project
Food People
Agrain
FREDAG D. 23. AUGUST
Hygge med Japansk Sake
Folk Kombucha
Agrain
Mette Mølbak
LØRDAG D. 24. AUGUST
Folk Kombucha
Pine Cone Project
TOYO RICE
Louisa Lorang
Agrain
SØNDAG D. 25. AUGUST
TOYO RICE
Pine Cone Project
Bisted Keramik
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev
Markedsstandene er åbne i festivalpladsens åbningstid.
The market stalls will be open at the same time as the rest of the festival square.