Marseille og Fruit de Mer på Nørrebro

Præsenteres af Silberbauers Bistro

Vi bringer Marseille til Nørrebro. Selvom der ikke er havudsigt på Jægersborggade vil vi, i anledning af Copenhagen Cooking, gøre vores bedste for at tage jer med en tur til Sydfrankrig og Middelhavet.

Dagen vi byde på Fruit de Mer med masser af skaldyr serveret med grillet brød og forskellige tilbehør, fisk stegt på ben med sommerens grøntsager og til slut, friske bær med vaniljeis. Alt sammen til deling ved bordet. Der vil selvfølgelig også være masser af bobler og hvidvin på køl, der kan tilkøbes.

Bordet er jeres i to timer og et kvarter.

Bemærk prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Menu

Fruit de Mer

Hel fisk tilberedt på ben med diverse tilbehør

Sæsonens bær med vaniljeis



Adresse: Silberbauers Bistro, Jægersborggade 40, 2200 København N

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.