Masterclass med Karlos Ponte

Præsenteres af Copenhagen Cooking & Food Festival

Kom med topkokken Karlos Ponte i køkkenet og dyk ned i det smagfulde venzuelanske madunivers, når han på årets Copenhagen Cooking Festival inviterer til to eksklusive masterclasses.

Karlos Ponte har i mange år tryllebundet københavnerne med sin eksperimenterende og legesyge tilgang til det venezuelanske køkken. Nu får du lov at prøve kræfter med at kombinere bæredygtigt fanget, dansk fisk med sydamerikanske råvarer og tilberedningsmetoder. Mens du og en lille skare af madører fremtryller ceviche og venezuelansk surprise ret løfter Karlos sløret for livet som topkok og til en snak om at komme fra Merida i Venezuela til Noma, Danmark og en række andre Michelinrestauranter i Europa. Karlos fortæller om at åbne sine egne anmelderroste restauranter Taller og PMY, og hvordan han lader sig inspirere af den nordiske minimalisme og samtidig holder fast i sit hjemlands madtraditioner.

Vi serverer et godt glas vin undervejs, og retterne deler I på bedste family style-manér.


Masterclass byder på

Ceviche

Venezuelansk surprise-ret 

Et godt glas vin



Adresse: Festivalpladsen // Food Lab , Israels Plads 1 , 1361 København

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.