Jamain Brigitha og Emiliano Trebbi giver et sneak peek på deres madlavningshemmeligheder ved at dele deres teknikker og inspirationer bag det karakteristiske og eklektiske køkken fra The Caribbean Housewife.
I denne anledning fremhæver vi tre retter fra den kommende HOUSEWIFE ROAST – La Casalinga på d. 8. og 11. februar!
Til denne spændende Masterclass kommer du med i køkkenet, hvor vi vil lære dig, hvordan du forvandler basisingredienser til retter spækket med smag. Du vil lære at bruge forskellige krydderier og aromater, hvilket giver mere variation i dit daglige køkken. Efter masterclassen kan du nyde den mad, vi lavede sammen.
Du lærer at lave:
SUPPLÌ DI ZUCCA
Stegt italiensk klassiker fyldt med ristet hokkaido, arborio ris, parmigiano-reggiano, salvie og et strejf af habanero chili for det ekstra kick. Serveres med vores hjemmelavede mayonnaise.
LA PARMIGIANA
Intet slår denne comfort food ret med friturestegt aubergine, tomatsauce, frisk basilikum, parmigiano-reggiano og mozzarella.
BABÀ AL RUM
Vores version af denne neopolitanske klassiske svampekage gennemvædet i caribisk rom, fyldt med vanilje-kokoscreme.
Serveres med amarenakirsebær, tropisk ananas og farverige spiselige blomster.
Arrangementet er velegnet til vegetarer.
Drikkevarer kan købes separat.
Sprog: Engelsk.