Masterclass om isfremstilling med Mads Eg Andersen & Kunst og Køkkentøj

Præsenteres af Kunst og Køkkentøj

Iskold isteknik med Kunst og Køkkentøj

Opdag hemmelighederne bag fremstillingen af den perfekte is. Lær at formulere dine egne isopskrifter og forstå teorien bag det hele. I vores masterclass vil vi gå i dybden med teknikken bag fremstilling af is, og udforske de essentielle redskaber, der kræves.

Vi gennemgår teknikkerne omkring den traditionelle ismaskine med kompressor Musso Mini, og den teknisk mere moderne is-pureringsmaskine Ninja Creami. Og så giver vi tips og viden til at vælge og bruge de forskellige isredskaber som termometre, isskeer og meget mere. Og ja, der vil være smagsprøver undervejs.

Bemærk: Dette kursus er ikke designet til praktisk arbejde med ismassen. Det er en stående/siddende masterclass, hvor vi deler vores viden og ekspertise. Vi vil ikke fokusere på smagskombinationer, men i stedet fokusere på teknikken og udstyret.

Din vært

Mads Eg Andersen, fødevareforsker, tidligere ismager og vinder af Bagedysten, har til denne masterclass slået sig sammen med Kunst og Køkkentøj. Siden 1988 har Kunst og Køkkentøj specialiseret sig i at forhandle gastronomisk værktøj til både private og professionelle. Vi tester og udvælger vores produkter ud fra deres praktiske anvendelse og holdbarhed.



Adresse: Kunst og Køkkentøj, Åboulevarden 41, 8000 Aarhus C

Læs mere på: https://www.kunstogkokkentoj.dk/aktuelt/masterclass-om-isfremstilling-med-mads-eg-andersen
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.