Meningsfuld festmiddag med foreningen JunkFood

Præsenteres af JunkFood

JunkFood, som hver eneste dag uddeler 330 gratis måltider til gadens folk, dækker op til festmiddag på Halmtorvet! Dig og dine venner kan sammen med gadens folk spise en dejlig middag og samtidig få en snak med en hjemløs om, hvordan det er at leve på gaden. Når du køber en billet, giver du samtidig en billet til en hjemløs, som har mulighed for at spise med.

Din vært:
JunkFood er en forening stiftet af Michelinkokken Rasmus Munk. Junkfood leverer 330 gratis aftensmåltider ud hver eneste dag, da der er et stort udækket behov og de fleste væresteder lukker midt på dagen. Junkfood har en ambition om, at sikre et varmt måltid mad hver dag til de mest udsatte gadefolk i hele Danmark. På Vesterbro i København vurderes der at være omkring 5-600 gadefolk, hvor af mange har komplekse udfordringer, herunder et til tider voldsomt kaotisk forbrug af diverse euforiserende stoffer. På landsplan er der ca. 6000 hjemløse i Danmark. Mad er det mest konfliktreducerende tiltag man kan tage. Gadens Folk udtrykker at det føles som omsorg og kærlighed at nogen har besluttet, de skal have et varmt måltid mad hver dag. JunkFood har desuden unge på kanten i køkkenet som får tryghed og struktur, og dermed får mulighed for at se deres potentiale og komme i job eller uddannelse.

Instagram
Facebook

I tilfælde af regn...
Rykkes eventet indendørs til Betty Nansens Allé 57, 2000 Frederiksberg. I så fald får du direkte besked fra arrangøren.Adresse: Betty Nansens Alle 57-61, 2000

Læs mere på: junkfood.dk

MENU

Forret
Kold ærtesuppe med friske ærter og mynte

Hovedret
Lasagne Alla Norma

Dessert
Gateau Marcel

Drikkevarer uden alkohol


En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

tirsdag 20. aug. 2024 kl. 18:00 - 20:00
á 400,00 kr.
+ 23,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »