Mette Mølbak inviterer til grøn energigrød med et strejf af kefir

Præsenteres af Mælkeafgiftsfonden x Copenhagen Cooking

En blender og en stor portion grøntsager. Det er konceptet bag den grønne energigrød, som kan vise sig at blive en afgørende sundhedsvane. Det handler nemlig om at give vores milliarder af tarmbakterier den rigtige næring og her har kål en fremtrædende rolle. Og kefir en fin lille birolle. Kom forbi og deltag i en samtale om alt det, som kål og alt det grønne gør for vores tarm-mikrobiom og lad os høre, hvordan det går med dig og det at komme i gang med gode grønne vaner. Undervejs, vil Mette vise, hvordan du kan lave en grøn grød og du får mulighed for at smage.

Din vært

Mette Mølbak er madredaktør på Politiken og aktuel med bogen ’Professorens grønne energigrød’, som er skrevet i samarbejde med Oluf Borbye Pedersen. Mette Mølbak har en stor passion for det grønne køkken og er også forfatter til bogen ’Kål’ og opfølgeren ’kålsalater og juice’

En del af Kål & Ko

Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.

Kål & Ko-projektet er støttet af ’Mælkeafgiftsfonden’.

Kål i fokus

Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.

Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet – og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.

Læs mere om Årets hovednavn her.



Adresse: Flæsketorvet , 1711 København V

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Eventet er en del af det åbne sceneprogram på festivalpladsen, hvor det er gratis at deltage. Billet er ikke nødvendig.

The event is part of the open stage programme at the festival site, which is free to attend. No ticket is required.