Middag i marken på Seerupgaard med Thomas Rode fra Rigtigmad.dk

Præsenteres af Seerupgaard

Kom til middag i marken med Seerupgaard, et økologiske gartneri på Amager, når de sammen med Thomas Rode, tidligere chefkok på Kong Hans og tv-kok, serverer en overdådig middag med årstidens friske grøntsager.

Jeanette Rasmussen, der er gartner på Seerupgaard, og har en baggrund som sous-chef på Restaurant Alchemist, sørger for sammen med Thomas Rode, at sammensætte en menu fyldt med smagseksplosioner, grønne overraskelser og friske råvarer. Maden bliver en blanding af frisk grønt fra marken og lækre proteiner fra RigtigMad.dk, som Thomas er en del af.

Den fire-retters middag serveres midt i Seerupgaards grønt- og blomstermarker, der står i smuk sensommerflor. Vi anbefaler derfor, at du medbringer tøj og sko, der passer til vejret. Medbring også gerne et tæppe til at sidde på.

Hvis vejret ikke er med os, dækker vi op et sted med læ og overdække – men selvfølgelig stadig med udsyn over sommermarkerne.

Du kan købe drikkevarer til middagen.


Menu

Fire-retters middag serveret midt i Seerupgaards grønt- og blomstermarker, der står i smuk sensommerflor.

Det anbefales at du medbringer tøj og sko, der passer til vejret. Medbring også gerne et tæppe til at sidde på.

Der kan købes drikkevarer til middagen. 



Adresse: Seerupgaard, Fælledvej 120 , 2791 Dragør

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.