Middag på Suhrs Højskole

Præsenteres af Suhrs Højskole

Suhrs Højskole inviterer indenfor i de historiske bygninger, der engang var Ingeborg Suhrs berømte husholdningsskole, til en aften i smagens tegn.

Tag med os tilbage i historien, til før vi var en højskole og oplev nyfortolkninger af gamle klassiske opskrifter fra Suhrs Mad gennem tiderne.
Vores dygtige højskoleelever har udtænkt og udført en menu, bestående af en velkomstsnack og et lille glas, en forret, en hovedret og en dessert med indbyggede overraskelser. De glæder sig til at vise jer vores hus, vores historie og vores håndværk.

Menuen er endnu hemmelig, da eleverne udarbejder den i samarbejde med deres lærere og Ingeborgs gemte notater i ugerne op til middagen - men der kommer ikke til at mangle noget!
Menuen bliver udarbejdet udfra Suhrs Højskoles 5 fed, som er vores værdier - høj faglighed, hjemlighed, nærvær og rummelighed, kontraster og en stærk kultur.
Så det er de smage, der kan forventes.

Drikkevarer kan tilkøbes i baren - både til de der ønsker alkohol og de der helst er foruden.

Særlige diæt hensyn og allergier skal vi noteres om ved bestilling af billet, ellers kan vi ikke garantere alternativer.

Om Suhrs Højskole:
Suhrs Højskole ligger midt i København – den eneste højskole i hovedstaden, hvor du både kan bo på skolen og være dagelev.
Vi er en højskole med primært fokus på mad, gastronomi, bæredygtighed, klima, iværksætteri og bykultur.
Vi bygger videre på mere end 100 års erfaring fra vores tid som Suhrs Husholdningsskole, og et engageret hold af ildsjæle underviser i dag på skolen.


Menu

En velkomstsnack og et lille glas, en forret, en hovedret og en dessert med indbyggede overraskelser.

Menuen vil først blive afsløret på dagen, men den sammensættes af råvarer fra lokale producenter og med en bæredygtig ideologi.

 Adresse: Suhrs Højskole, Pustervig 8, 1126 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

tirsdag 24. aug. 2021 kl. 18:00 - 21:00
á 330,00 kr.
+ 21,00 kr.