Mortensaften

Præsenteres af Restaurant Cofoco

Mortensaften på Restaurant Cofoco

Tirsdag den 10. november er det Mortensaften. Den skæbnesvangre aften, hvor Morten Bisp tilbage i år 371 blev forrådt af gæssene, da han forsøgte at gemme sig for ikke at blive udnævnt som biskop. Morten blev biskop, men ikke uden han fik sin hævn over gæssene. Han befalede, at der hvert år den 10. november skulle spises gås i alle husstande.

Gås er siden blevet til and, og i flere lande inkl. Danmark elsker vi fortsat traditionen. 

På Restaurant Cofoco har vi til anledningen en menu som består af følgende:


Rimet bæredygtig laks fra Hirtshals: grønne druer, peberrod, puffede vilde ris og grønkålsskud

Muslingesuppe: blæksprutte, mutzu æbler, syltet tapioka, persilleolie og croutoner

Andebryst: glaskål, karamelliseret selleripuré, tørret tyttebær og langpebersauce

Mandarin - yoghurtis: ganache på ruby chokolade, rehydreret kirsebær og kirsbærpulver

300kr.

 

Bliver I tørstige, har vi vinkortet fyldt med druer, der passer godt til and og en hyggelig aften. 



Der er ingen ledige datoer og restauranter