Neurogastronomisk Sansecirkus EKSTRA

Præsenteres af Kogebogeriet ApS

Kom og bliv rusket i hjerne og smagsløg med kok og neurogastronom Rasmus Bredahl.


Du bliver taget med på en rejse ind i egne sanser og får forklaringen på hvordan smag er en kombination af alle sansernes samspil og hvordan hjernen styrer det hele.
Det giver faktisk mere mening at sige, at vi sanser maden end at vi smager maden..

Sansecirkusset indeholder, udover 1 1/2 times foredrag, ca. 15 smagsprøver, hvor du får hacket din smag, smager ting, der ikke er der og får illustreret hvordan hjernen opfatter smag, og hvorfor.

På aftenen er der mulighed for at købe bogen Neurogastronomi til en særlig julegave-venlig pris på 350,-

Efter foredraget serverer Kogebogeriet chili con/sin carne til alle sanser (inkluderet i prisen)

Grundet corona-restriktioner er der meget begrænset antal pladser, så tøv ikke med at få sikret din billet. Vi overholder selvfølgelig alle restriktioner og passer godt på hinanden. 



Adresse: Guldbergsgade 10

Læs mere på: www.kogebogeriet.dk
tirsdag 15. dec. 2020 kl. 18:00 - 21:00
Foredrag + smagetallerken + chili con/sin carne
Udsolgt
á 295,00 kr.
+ 22,13 kr.