Neurogastronomisk Sansecirkus med Rasmus Bredahl

Præsenteres af Kogebogeriet ApS

Hvorfor bliver vi stimuleret af noget, der knaser? Hvorfor går vi automatisk uden om fødevarer, der har en bestemt farve, mens andre farver lokker os? Og hvorfor taler vi så meget om smag, når vores lugtesans i virkeligheden giver os tusind gange så mange impulser?

Det giver Rasmus Bredahl og Nikolaj Buchardts bog Neurogastronomi dig svaret på. Den tager dig med på en rejse ind i den hjerne, der fuldstændigt styrer alt, hvad der foregår, når du bliver sulten, og mens du spiser.

Mød neurogastronom Rasmus Bredahl, til en spændende aften med foredrag og smagsprøver på alt det, der sætter krop og hjerne i sving + en lækker middag i Kogebogeriet i Guldbergsgade 10.

Om bogen:
Neurogastronomi har en let og legende tilgang til et stofområde, der ofte bliver gjort nørdet og selvhøjtideligt. Man bliver på én gang underholdt, oplyst og inspireret. Den kombinerer videnskabelig indsigt med eksempler, som læseren vil genkende og anviser konkrete måder at bruge denne indsigt på i eksempelvis opskrifter. Alt sammen krydres med små eksperimenter, læseren kan gennemføre, for at opleve virkningen af de mekanismer, der afdækkes.

Bogen vil være til salg på aftenen til vejl. udsalgspris 379,-

Arrangementet afholdes i Kogebogeriet på Guldbergsgade 10, 2200 København N

Adresse: Guldbergsgade 10, 2200 Kbh N

Læs mere på: www.kogebogeriet.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223