Neurogastronomisk sansecirkus

Præsenteres af Madkonsulenten

Hvorfor spiser vi mere, når maden har farver? Hvorfor elsker vi alt der knaser? Kan vi smage med ørene, og kan man hacke en smag? 

Det og meget mere får du svar på i foredraget om neurogastronomi, hvor du bliver rusket i hjerne og smagsløg og taget med på en spændende rejse i sanserne.

Kort fortalt handler neurogastronomi om, at vi ikke smager mad, men sanser mad. Det vi smager på tungen, er kun et komponent, som i bedste fald udgør 20% af hele smagsoplevelsen. Synet, hørelsen, duften, følesansen, sindsstemningen, omgivelserne og vores erindring spiller allesammen ind og påvirker det, vi smager. 

Bliv klogere på neurogastronomi og på, hvordan den viden kan bruges som løftestang til at løse de udfordringer verden står med, så vi for eksempel kan spise meget mere grønt og mindre kød - uden at savne kødet.

Der bliver serveret smagsprøver til oplægget. 

Du skal købe en billet for at deltage. Billetten koster 50 kr. per deltager. 

 



En del af Madens Folkemøde

Aktiviteten er en del af Madens Folkemøde – et fagligt, folkeligt og politisk arrangement, der foregår på Engestofte Gods på Lolland.

Over 2 dage mødes vi og udveksler holdninger, viden og madglæde. Målet er blive klogere både på maden, os selv og hinanden.

Madens Folkemøde foregår den 24. og 25. september 2021.

Følg Madens Folkemøde her:

Facebook 
Nyhedsbrev
Hjemmeside

lørdag 25. sep. 2021 kl. 15:00 - 15:45
á 50,00 kr.