Nørrebro Beer Walk x Roots & Jazz Special

Præsenteres af Copenhagen Insight

Kom med til  Nørrebro Beer Walk x Roots & Jazz Special sammen med Nørrebro Bryghus og Copenhagen Insight.


Tidspunkt & Sted: 

Fredag d.12. juli kl. 17.00 - 18.30. Vi starter ved Assistens Kirkegård og slentre gennem Nørrebro og Nørrebroparken for at ramme Superkilen og Den Røde Plads til Roots & Jazz Copenhagen under Copenhagen Jazz Festival.


Hvad gør dette til en Nørrebro Beer Walk Special? I en sætning: Ølsmagning med kobling af lækker sommer stemning og jazz på Nørrebro. Plus denne Nørrebro Beer Walk er en anelse kortere end normalt, så I kan nå at nyde aftenen med en masse jazz på Nørrebro, så derfor er det også en special price :-) 


Vi omfavner at der er Copenhagen Jazz Festival og bevæger derfor vores Nørrebro Beer Walk imod musikken og en lækker aften på Den Røde Plads. I år har Roots & Jazz Copenhagen rykket deres scene fra Balders Plads og indtager nu Den Røde Plads med jazz og stemning fra hele verden. 


Turens har igen fokus er på Nørrebro og de mange muligheder og initiativer som bydelen har hen over sommeren. Naturligvis plus en lækker ølsmagning af et udvalg af øl fra Nørrebro Bryghus og lidt indspark fra Anarkist. Turen guides af Rasmus Poul Bodholdt fra Copenhagen Insight og arrangeres i samarbejde med Nørrebro Bryghus. 


En perfekt fredagsøl og jazz tur sammen med venner, veninder, kærester og ægtefæller :-)Adresse: Assistens Kirkegård, Kapelvej 2, 2200 København N

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.