Vælg mellem 2 menuer og et hav af lækre tilkøb:
Nytårstaffel 2024 - alm menu:
Tatar af islandsk laks rørt med med masser af urter og økologisk creme fraiche.
Spyd med gambasrejer, lime og aioli.
Plukket torsk med fennikel og knust hasselnød.
Sortfodsskinke.
Kikærtepuré med ristede græskarkerner og god olivenolie.
Melon med koriander og dehydreret tomat.
Irsk okseflank med timian og rosmarin.
Kraftig trøffel sauce med syltede sennepskorn og skalotter.
Bønnesalat med persille og syltede rødløg.
Sprød blomkål med pesto og parmesan.
Mazarintærte med syltet appelsin, kirsebær og vanillecreme.
Fladbrød med rosmarin og havsalt.
Nytårstaffel 2024 - veggie style:
Rødbedesalat med citron og solbær.
Spyd med courgetter og artiskok med aioli.
Salat af fennikel og knust hasselnød.
Tynde skiver græskar og mango med estragon.
Kikærtepuré med ristede græskarkerner og god olivenolie.
Melon med koriander og dehydreret tomat.
Saltbagt knoldselleri med masser af krydderurter.
Kraftig trøffel sauce med syltede sennepskorn og skalotter.
Bønnesalat med persille og syltede rødløg.
Sprød blomkål med pesto og parmesan.
Mazarintærte med syltet appelsin, kirsebær og vanillecreme.
Fladbrød med rosmarin og havsalt.
Tilkøb:
Collet Champagne: 400,- pr. flaske (normalpris 650,-)
3 snacks til talen: 95,- pr. person
3 gode oste med kvæde, oliven og knækbrød: 125,- pr. person
Kransekagestykker: 50,- pr. person