Nytår på Cofocos restauranter 2019

Præsenteres af Cofoco

Hold nytårsaften med Cofoco!

Igen i år kan du hoppe ind i 2020 med godt selskab, festlig stemning og glade smagsløg på alle Cofocos restauranter!
Vi fejrer nemlig nytåret med festlige menuer kreeret specielt til årets sidste aften og sørger for, du kan stråle og skåle bekymringsfrit med dem du holder af i selskab med en masse feststemte gæster.

Vores restauranter har i anledning af nytårsaften sammensat helt særlige menuer til dig, som helst vil nyde en lækker middag og fest uden at røre en finger.

Vi holder nytårsaften fra kl. 18:00 - 23:00, med ankomst mellem kl. 18:00 - 18:30.
På Llama holder vi festen kørende helt til 03.00, hvor man også er velkommen til at feste, efter man har spist på de andre restauranter.

Er I et større selskab, som ønsker et privat lokale i en af vores restauranter, bedes I kontakte: selskab@cofoco.dk.

Så kom og få en festlig aften med god mad, vin og masser af stemning.
Vælg restaurant herover for at se menu
På Høst kan du lade sig fortrylle af de smukke omgivelser og smagfuld nordisk inspireret mad udover det sædvanlige.

Nytårsaften på Høst
31.12.2019

Kl. 18:00 - 23:00
1750 DKK

-
Snacks & appetizers
-
Blanc de Blancs, Camille Bonville, Champagne

Forretter
Kammusling med æble og peberrod
-
Riesling, M. & A. Arndorfer, Niederöstereich
&
Torsk med violetkål og pære
-
Chenin Blanc, Domaine Bobinet, Loire

Mellemret
Slethvar med jordskokker og brøndkarse
-
  Chardonnay, Christophe Pere et Fils, Chablis

Hovedretter
Hummer med Karl Johan og syltede hvide asparges
-
Dorflagen Pinot Noir, Pittnauer, Burgenland
&
Oksemørbrad med spinat og morkler
-
Perbacco Langhe Nebbiolo, Vietti, Piemonte

Desserter
Havtorn med ymer og lakridsrod
&
Is på hasselnød med mælkechokolade og syltet grankogle
-
Jurancon, Costat Darrer, Pau

Sødt til kaffen 
Glæd dig til en festlig aften, hvor atmosfæren er uformel, ganske støjende og aldrig kedelig. 

Nytårsaften på JAH Izakaya
31.12.2019

Kl. 18:00-23:30
1200 DKK

Inkl. Champagne, Vin & Sake Menu 

KAKI
Danske østers

KONSAI MORIAWASE
Sprøde rodfrugter med dip

IKA KONBU JIME
Dansk blæksprutte marineret med kombutang

AKAZAEBI KAWARIAGE
Jomfruhummer på spyd

WAGYU MISO YUAN YAKI
Trækulsgrillet wagyukød med miso sauce

SEAFOOD CHIRASHI ZUSHI
Seafood chirashi zushi med High grade Koshi Hikari ris

KURI ICE MONAKA
Kastanjeis

Nytårsaften på Les Trois Cochons
31.12.2019
Kl. 18:00 - 23:00
1200 DKK

Snacks
Gillardeau østers med citron & vinaigrette
-
Boghvede blinis med rørt cremè fraîche, sikrom & dild
-
Håndskåret tatar af oksemørbrad med citron-mayonnaise, ristede hasselnødder & urter
-
NV Champagne, Camille Bonville, Grand Cru, Blanc de Blancs

Forret
Bagt torsk med sauce hollandaise, små kartofler, saltbagt knoldselleri & ventreche
-
2018 Sauvignon, Villemade

Mellemret
Jomfruhummerbisque med taskekrabbe, syltede stikkelsbær, æble & purløg
-
2018 Bourgogne Blanc, Domaine de la Cadette

Hovedret
Beef Wellington med trøffel, sauteret spinat, små karotter & demi glace
-
2015 Chateau de Montfaucon, Lirac

Dessert
Chokoladekage, chokolademousse & sprød chokolade med solbærsorbet
-
2010 Sauternes, Reflets de Carbonnieu
-
Kaffe med kransekage & petit four 
Nyd årets sidste aften på Llama med varm latinamerikansk stemning, festlige anretninger og lækker vi og cocktails.

Nytårsaften på Llama
31.12.2019
Kl. 18:00-03:00
Serveret "Family Style"

1500 DKK


Østers & champagne
.
NV. Camille Bonville, Bdb Grand cru, Avize, Champagne  | 


Tun tatar med avocado & kaviar
-
Tostada med pulpo "ceviche"
-
Carnitas taco med salsa verde
-
2017 Fred Loimer, "Lois", Grüner veltliner, Niederösterich, østrig

••
Hummer tiradito med syltet pink daikon & hummer miso
-
Ceviche af helleflynder med rocoto leche de tigre, mango & cancha
-
2014 Stein, "Alfer Hölle", Riesling, Mosel, Tyskland

•••
Grillet wagyu striploin med trøffel galce & revet trøffel
-
Friteret yuca med ajo mojo
-
Spinat salat med yuzu-trøffel vinaigrette
-
2015 Riglos Gran Corte, Mendoza, Argentina

••••
Churros med mælkeis & hvid chokolade
-
Kaffe & Avec
Hav møder land på Nørrebros ultimative naborestaurant, Oysters & Grill, der serverer de bedste og mest festlige skaldyr i byen, cocktails og masser af champagne. Her har vi opskriften på en god aften.

Nytårsaften på Oysters & Grill
31.12.2019
kl. 18:00 - 23:00
1200 DKK

VELKOMST
Udvalg af østers
-
Rene Barbier, Brut Reserve, Cava, Pennedes  
 Serveres under hele middagen

FORRETTER
Havets Frugter:
Ceviche af torsk, mango, chili, korriander
Crevette, aioli, citron
Dampede blåmuslinger
Stegte peruvianske kammuslinger 
Stegt jomfruhummer 
Deepfried tigerrejer
Citrus salat 
-
2018 Sancerre, Paul Prieur, Loire

HOVEDRET
Grillet rib-eye, pommes frittes, salat, sauce bernaise
-
2015 Barbaresco, Vigneto Gallina - Parroco di Neive, Piemonte

DESSERT
Banan og vaniljesoftice med mandelflager, banan og chokolade&karamel sauce
-
2017 Birbét Cascina Riveri 
 

Kaffe med kransekage og sødt 

Nytårsaften på Restaurant Cofoco
31.12.2019
 Kl. 18:00 - 23:00

1500 DKK

Snacks
Gillardeau østers med spicy tomat
-
Churros med høost og karl johan pulver
-
Blanc de blanc Champagne, Camille Bonville

Forret
Tuntatar med ponzu, chayote, vilde ris, korianderskud og gul tagetes
-
Riesling, Christian Binner
 
2.forret
Hummerbisque med græskar, ørredrogn, tapioca og dildolie
-
Mersault, Caillot

Mellemret
Grillet avocado, kartoffelpuré, sprød kartoffel med piment d´espelette og bonito
-
Pinot noir, Maison Champy

Hovedret
Duebryst med vadouvansauce, confiteret duelår, jordskokke tilberedt i valle, jordskokkechips, jordskokkepuré og tørret kål
-
Barolo, Marengo

Ost
Rød løber fra Arla Unika, kvædekompot med tonka og knækbrød
-
Portvin

Dessert
Passionssorbet, reduceret fløde, sprøde lakridsbånd, marengs og hvid chokolade
-
Sauternes
-
Kaffe, sødt og avec 
Scarpetta er en moderne og autentisk italiensk restaurant, som tager udgangspunkt i de klassiske italiensk smage og altid er på udkig efter nye italienske råvarer og specialiteter. 

Nytårsaften på Scarpetta Islands Brygge
31.12.2019

Kl. 18:00 - 23:00
1200 DKK

Snack & velkomst
Østers med tomatkerner og citrus urter
-
Hvid pizza med blomkål og trøffel
-
 1701, Franciacorta

Forret
Stracciatella og kaviar
-
Serra Lupini, Negro

 1. mellemret
Crudo af helleflynder med grønne oliven, blodappelsin og pistacie
-
Pinot Grigio, Nals Margreid

2. mellemret
Tatar med citron, selleri, oliven olie og trøffel
-
Riesling, Körfererhof

3. mellemret
Ravioli med fyld af med hummer, tomat og basilikum
-
Riesling, Körfererhof

Hovedret
Tournedos med trøffelsauce og sortkål
-
Barbaresco, Cantina Parrocco 

Dessert
Citrontærte med vaniljeis
-
Kabir, Donnafugata
-
Kaffe og avec med sødt 
Scarpetta tager udgangspunkt i de rene italiensk smage og er altid på udkig efter nye italienske råvarer og specialiteter. Så tag plads i en åben og klassisk restaurant denne særlige aften og gør dig klar til mødet mellem det traditionelle og det moderne italienske køkken. 

Nytårsaften på Scarpetta Rantzausgade
31.12.2019
Kl. 18:00-23:00
 1200 DKK

Snacks og velkomst
Østers med tomat og citrus
-
Hvid pizza med blomkål og trøffel
-
1701, Franciacorta

Forret  
 Stracciatella og kaviar
-
The Hill, Nals Margreid

1. mellemret
Crudo af helleflynder med grønne oliven, blodappelsin, pistacie og mynte
-
Serra Lupini, Negro

2. mellemret
Tatar med citron, oliven olie og trøffel
-
Sauvignon, Sesti

3. mellemret
Ravioli med hummer, tomat og basilikum
-
Fontanasanta Manzoni Bianco, Foradori

Hovedret  
Tournedos med trøffelsauce og sortkål
-
Barbaresco, Cantina Parrocco

Dessert
Citrontærte med vaniljeis
-
Kabir, Donnafugata
-
Kaffe med sødt 
Spuntino er som at samle familien eller en flok gode venner omkring et bord i en italiensk baggård til en aften med latter, festligheder og gode minder. Under de mange grønne planter og stemningsfulde lys får I masser af mad, tilberedt klassisk italiensk - enkelt og med masser af velsmag. 

Nytårsaften på Spuntino
31.12.2019
Kl. 18:00-23:00
1000 DKK 

Snacks
Marinerede oliven med urter
-
Østers med citron
-
Vino Spumante Brut, Arione, Piemonte 

Antipasti
Grissini med pecorino og sort peber
-
Friteret pizzadej med tomatsauce
-
Crocchette di prosciutto
~
Burrata med trøffel
-
Tatar af kalv

Jomfruhummer med tomat, chili og basilikum
-
2018 Pinot Grigio, Nals Magried, Südtirol

Primo 
Risotto med trøffel
-
2016 Barbera d´Alba, Angelo Negro 

Secondo
Grillet oksemørbrad med morkelsauce, jordskokker og vild brøndkarse
-
2015 Barbaresco, Cantina Parocco

Dolce
Chokolade kage på mørk chokolade med hasselnødder
-
Blodappelsin Sorbet med brændt marengs og citrussalat
-
Birbèt, Cascina Riveri, Piemonte

Per il caffè
Cantuccini med hasselnødder og chokolade
-
Mini Tiramisu
-
Cannoli med ricotta
-
Espresso eller te 
På denne særlige aften kan du glæde dig til en nordisk menu, der er præget af friske grøntsager og urter i selskab med et stykke godt kød. 

Nytårsaften på Vækst
31.12.2019
  Kl. 18:00 - 23:00
1500 DKK

5 Snacks  
-
Champagne, Camille Bonville, Blanc de Blancs Grand Cru  
 ~
Røget Torsk
Æble - Dild
-
  2017 Zu Tisch, Andreas Gsellmann, Burgenland, Østrig
  ~
Asparges Broccoli
Havgus Ost - Trøffel
-
2018 Bourgogne Blanc, La Soeur Cadette, Bourgogne, Frankrig
~
Jomfruhummer
Gulerod - Kamille
-
2018 Bourgogne Blanc, La Soeur Cadette, Bourgogne, Frankrig
~
Kartoffel
Løvstikke - Syltede Agurk - Gedeost
-
2017 Côte de Brouilly, France Gonzalvez, Beaujolais Villages, Frankrig
~
Oksemørbrad
Svampesauce - Løg - Estragon
-
2013 Brunello di Montalcino, Poggiarellino, Toscana, Italien
~
Ymer  
Solbær - Skovmærke
-
2018 La Caliera, Borgo Maragliano, Piemonte, Italien
~
Hybenrose
Hvid Chokolade - Marengs - Citrus Urter
-
2018 La Caliera, Borgo Maragliano, Piemonte, Italien
~
Sødt til kaffen samt Avec 

Søg ledige tider på specifik restaurant

Søg ledige tider på alle restauranter

 tirsdag 31. dec. 2019 

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223