Nytår på Leaven

Præsenteres af Restaurant Leaven

Nytår på Restaurant Leaven

Igen i år går vi på Leaven amok Nytårs aften, denne gang med hele 7 lækre retter mad og 6 glas stjernevin. Vi starter aftenen med samlet ankomst kl. 18:30 til 19:00. Første ret forventes serveret senest 19:15. Herefter bliver I forkælet gennem hele aften af køkkenet med smagsindtryk fra trøffel, hummer, torsk, foie gras og velhængt oksekød. Undervejs vil tjenerne forkæle jer med vin fra tophuse som Luigi Einaudi (Barolo), Bachelet-Monnot, Gilles Morat og Vougeraie (alle fra Bourgogne), samt endelig det store Brunello hus Altisino. Omkring kl. 22:00 serveres Yusu sorbet og der skåles i Champagne fra Bollinger eller Nyetimber. Cirka klokken 22:30 serveres sidste dessert med en kop kaffe. Restauranten lukker endeligt klokken 23:30 senest, hvorefter vi alle går ud og ser det smukke fyrværkeri på Kongens Nytorv.

Se vores samlede menuer neden under. Samlet pris for hele arrangementet er 1.995 kr. per person.

Vi har kun plads til 40 personer, der kan fejre nytårs aften med os. Kun deltagere, som har købt billet, er sikret en plads.

Nytårsmenuen:

Tatar
Rørt tatar på okse inderlår – røget mayo – syltede/stegte bøgehatte – frisk vintertrøffel
2011 Barolo Terlo, Luigi Einaudi

Jomfruhummer
Stegt jomfruhummer – komprimeret agurk – jomfruhummer sifon – croutons – citron timian
2016 Chassagne-Montrachet, Domaine Bachelet-Monnot

Torsk
Stegt torsk – saltbagt knoldselleri – knoldselleri puré – fiskefumét med estragon
2015 Pouilly-Fuissé, Terres de Menhir, Gilles Morat

Foie gras
Stegt foiegras – glaceret rødbede – friske kirsebær – kirsebær sauce
2015 Pinot Noir Terres de Famille Øko, La Vougeraie

Modnet oksehøjreb
Stegt modnet oksehøjreb – variationer af gulerod – sauce på modnet okseben og grillet gulerod
2008 Brunello di Montalcino, Montosoli, Altisino

Yuzu
Yuzu sorbet – krystaliseret hvid chokolade – citrus curd – citrus chips
Bollinger Champagne eller 2009 Nyetimber Blanc de Blancs

Chokolade & blommer
Chokoladekage – blomme curd – friske blommer – blomme sorbet

Samlet pris 1.995, - per person

Ankomst 18:30-19:00. Restauranten lukker 23:30.
Booking er gældende når billet er købt og betalt, enten via restauranten eller på madbillet.dk




Adresse: Ny Adelgade 4, 1104 København K

Læs mere på: www.leaven.dk
tirsdag 31. dec. 2019 kl. 18:30 - 23:30
7 retter + vinmenu med 6 glas + Thoreau vand ad libitum + kaffe.
á 1.995,00 kr.
+ 30,99 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223