Nytår på restaurant Kul 2019/2020
Præsenteres af Restaurant Kul
Restaurant Kul inviterer til nytårsfest på årets sidste aften.
Traditionen tro vil vi igen i år kokkerer en velsmagende menu af udsøgte råvarer
og med inspiration fra det meste af verdenen.
APPETIZER
GILLARDEU ØSTERS med champagne granité & granatæble
HUMMERTATAR med litchi, jordskok, æble & græskar
HELLEFLYNDER med sprødt kyllingeskind, tabioca-sne, spidskål, kapers & citrussmør
KANIN med unagi, pastinakcreme, svampeknas, skorzonérrod & ibericoskum
RIBEYE AF OKSE med kastanje, majroer i kirsebærjuice, hvidløg & trøffelsauce
JORDBÆR & SAFRAN med estragonmousse, karamelcitron, nøddeknas & stjernestøv
PETIT FOUR
Midt i Kødbyens pulserende hjerte finder du Restaurant Kul, der med deres multikulturelle og åbne køkken bidrager til festen med indslag fra de mest interessante verdensdele, helt uden konceptuelle forbehold og manifester. Køkkenets kreativitet tager udgangspunkt i grill, aske, kul og røg. Elementer, der går igen i både udtryk, indretning og mødet med sæsonaktuelle råvarer.
Adresse: KUL HØKERBODERNE 16B-20, 1712 KØBENHAVN V. +45 3321 0033
Læs mere på:
www.restaurantkul.dk