Så er vi klar til at runde året af med jer på Falernum med vores delikate menu inkl. vin menu. Vi kan i vores menu også tage højde for vegetarer. Som de andre år starter vi aftenen kl. 17:30 og slutter af kl. 23:00.
Nytårsmenu 2023
Snacks
Gillardeau Østers, Kanin Terrine & abrikos kompot
Andre Jacquart, Vertus experience Grand Cru, Brut, Chardonnay, Champagne
1. Servering
Hummer Bisque med jordskokker, glaskål & dild
Nuiton Beaunoy, Hautes Côtes de Beaune, Chardonnay, Bourgogne, 2021
2. Servering
Tatar, estragon mayo, Syltede blåbær & bøgehatte
Etna Rosso, Carranco, Nerello Mascalese, Sicilien, Italien 2019
Hovedret
Okse, knoldselleri puré, østershatte & sauce Bordelaise
Las Colinas, Syrah, Radio-Coteau, Russian River Valley, California, USA, 2013
Dessert
Citrontærte med Vaniljeis
Mas Amiel, Maury Blanc, Grenache gris, Maury, France
1350,- pr. person inkl. billet gebyr