Vi inviterer til nytårsaften på Ripotot med vores lækre menu inkl. vine. Vi kan i vores menu også tage højde for vegetarer og pescetarer. Du kan ankomme mellem kl. 18.00 og 20.00, og vi slutter aftenen kl. 01:00
Nytårsmenu 2023
Kartofler i andefedt, steak tatar
Kammusling, vin jaune velouté
Kartoffel fladbrød, torskerogn
NV A. Levasseur, “Rue du Sorbier”, Champagne, France
____________________
Okse- & yellowfin tuntatar, grillet tomater, oliven
2022 Monte Pio, Albariño, Rias Baixas
____________________
Dansk hummer ravioli
2020 Justin Girardin, Santenay Blanc, Chardonnay, Bourgogne
___________________
Karamelliseret løgtærte, comté ostesauce
2019 Terra Vita Vinum, “Rock & Schiste” Orange, Chardonnay, Loire
____________________
Stegt pighvar, sobrasada
& pommes purée, champagnesmør
2019 Caciorgna, “N’anticchia”, Etna Rosso, Sicily
____________________
Chartreuse tipsy cake, grillet ananas
Earl grey chokolademousse, kommen
2020 Mas Amiel, “Maury Rouge”, Roussillon
1995,- pr. person inkl. billet gebyr