Tatar af islandsk laks rørt med avokado og økologisk creme fraiche.
Spyd med gambasrejer, lime og aioli.
Plukket torsk med fennikel og knust hasselnød.
Tynde skiver god skinke fra Spanien.
Kikærtepuré med ristede græskarkerner og god olivenolie.
Melon med koriander og dehydreret tomat.
Irsk okseflank med masser af krydderurter.
Kraftig trøffel sauce med syltede sennepskorn og skalotter.
Bønnesalat med syltede rødløg og sennepskorn.
Sprød blomkål med persillepesto og parmesan.
Mazarintærte med syltet appelsin, kirsebær og vanillecreme.
Fladbrød med rosmarin og havsalt.
NYTÅRSMENU – VEGGIE STYLE
Rødbedesalat med citron og solbær.
Spyd med courgetter og artiskok med aioli.
Salat af fennikel og knust hasselnød.
Tynde skiver græskar og mango med estragon.
Kikærtepuré med ristede græskarkerner og god olivenolie.
Melon med koriander og dehydreret tomat.
Saltbagt knoldselleri med masser af krydderurter.
Kraftig trøffel sauce med syltede sennepskorn og skalotter.
Bønnesalat med syltede rødløg og sennepskorn.
Sprød blomkål med persillepesto og parmesan.
Mazarintærte med syltet appelsin, kirsebær og vanillecreme.
Fladbrød med rosmarin og havsalt.
TILKØB
Collet Champagne: 400,- kr. pr. flaske (normalpris 650,- kr.)
3 snacks til talen: 95,- kr. pr. person.
3 gode oste med kvæde, oliven og knækbrød: 125,- kr. pr. person.
Kransekagestykker: 40,- kr. pr. person.
Levering i Storkøbenhavn fra 350,- kr. (eller afhentning mellem 12.00 -14.00 i Århusgade 20, 2100 København Ø)