Nytårsaften 2019 på Fleisch i Kødbyen

Præsenteres af Fleisch

Slut året af hos restaurant Fleisch i Kødbyen. Vi serverer en fantastisk menu med aperitif, vinmenu og kaffe i vores rå og uformelle rammer.

Ankomst er valgfri mellem kl. 18.00-20.00.


MENU

Snacks

Fine de Claire østers
Capaccio af dansk krogmodnet jersey inderlår
Sprød croquet

NV Champagne , Brut Origine, Henri Mandois, Frankrig


Forretter

Torsk med æble, bacon og blomkål

2018 Riesling, Weingut Wittmann, Rheinhessen, Tyskland

***

Ravioli med svampe, vagtellår, morkler og parmesan

2017 Bourgogne passetoutgrain, Domaine Hudelot-Noellat, Bourgogne, Frankrig

***

Hummer med kalvebrisler, jordskokker og hummerbisque

2017 Bourgogne Rouge Vielles Vignes, Maison Dieu, Domaine de Bellene, Frankrig

Hovedret

Dansk oksemørbrad med foie gras, pommes Anna, palmekål og rødvinssauce

2016 Ribera del Duero, Pago de Carraovejas, Castillo y Leon, Spanien

Dessert

Baked Alaska med passionsfrugtsorbet

Le Petit Paon – Vin Blanc Doux, Domaine des Baumard, Frankrig


Kaffe og kransekage

1495 kr. pr. person
incl. Menu, Aperitf, Vinmenu, Vand, Kaffe & Kransekage



Vi ønsker Godt Nytår til alle kl. 23.00 , hvor årets fest kan fortsættes i Kødbyens Natteliv.

På festligt gensyn

Adresse: Restaurant Fleisch, Kødbyen, Slagterboderne 7-9, 1716 Kbh V.

Læs mere på: www.fleisch.dk

Søg ledige tider på Fleisch


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223