Nytårsaften 2019 på Fleisch i Kødbyen
Præsenteres af Fleisch
Slut året af hos restaurant Fleisch i Kødbyen. Vi serverer en fantastisk menu med aperitif, vinmenu og kaffe i vores rå og uformelle rammer.
Ankomst er valgfri mellem kl. 18.00-20.00.
MENU
Snacks
Fine de Claire østers
Capaccio af dansk krogmodnet jersey inderlår
Sprød croquet
NV Champagne , Brut Origine, Henri Mandois, Frankrig
Forretter
Torsk med æble, bacon og blomkål
2018 Riesling, Weingut Wittmann, Rheinhessen, Tyskland
***
Ravioli med svampe, vagtellår, morkler og parmesan
2017 Bourgogne passetoutgrain, Domaine Hudelot-Noellat, Bourgogne, Frankrig
***
Hummer med kalvebrisler, jordskokker og hummerbisque
2017 Bourgogne Rouge Vielles Vignes, Maison Dieu, Domaine de Bellene, Frankrig
Hovedret
Dansk oksemørbrad med foie gras, pommes Anna, palmekål og rødvinssauce
2016 Ribera del Duero, Pago de Carraovejas, Castillo y Leon, Spanien
Dessert
Baked Alaska med passionsfrugtsorbet
Le Petit Paon – Vin Blanc Doux, Domaine des Baumard, Frankrig
Kaffe og kransekage
1495 kr. pr. person
incl. Menu, Aperitf, Vinmenu, Vand, Kaffe & Kransekage
Vi ønsker Godt Nytår til alle kl. 23.00 , hvor årets fest kan fortsættes i Kødbyens Natteliv.
På festligt gensyn
Adresse: Restaurant Fleisch, Kødbyen, Slagterboderne 7-9, 1716 Kbh V.
Læs mere på:
www.fleisch.dk