Slut året af i hjertet af det gamle København med Aamanns 1921! Vi gør årets sidste aften til et gastronomisk højdepunkt og serverer en 10-retters menu, så læn dig tilbage med vin i glasset og nyd bl.a. Caviar, Gillardeau østers, grillet hummer med ribs og citron, ribeye med røget marv sauce og en fuldfed chokoladetærte til dessert. Hertil bobler og gode vine fra kælderen..
Æbleskiver
med crème fraiche og Lyksvad caviar
Gillardeau østers
Jordskokker og vintertrøfler
Gravad laks
med snaps, krondild og urter
Champagne De Saint - Gall , blanc de blanc, 1 cru
-
Krogmodnet oksetatar
med ramsløg kapers og syltede løg
Sauv. blanc Akmenine 2018 , Sebastien Riffault
-
Grillet hummer
med ribs, citron og timian
Nytårs torsk
med karamelliserede beder, syltede rosenblade, kærnemælk sauce
Chablis 2019, 1 cru Fourchaume
-
Dry-aged ribeye
med kartofler, grillet julesalat og røget marv sauce
Brunello di Montalcino, Val di Suga 2016
-
Chokoladetærte
med valnødder og vaniljeis
Meierer riesling spätlese 2020
-
Sødt
kransekagekonfekt og kaffe
Nytårsmenu og vinmenu, inkl. 5 glas vin/champagne: 1900 kr.
Nytårsmenu og alkoholfri drikkemenu:1800 kr.
Vi har åbent mellem kl. 18:00 og kl. 23:00, og der er mulighed for at ankomme i forskellige tidsrum. Kontakt os på 1921@aamanns.dk hvis du har allergener eller andet vi skal tage hensyn til.
Vi har begrænset antal af billetter, så skynd jer at booke bord.
Vi glæder os til at fejre årets sidste aften med jer.