D. 31. december 18.00 - 01.00
- snacks, 4 retter og petitfours, kransekage og nytårsbobler kun 995,- med mulighed for tilkøb af vinmenu inkl. vand og kaffe og/eller en cocktailpakke.
Vi lægger ud med bobler og Kongens Nytårstale kl. 18.00. Dørene åbnes kl 17.30.
Køkkenet forkæler jer aftenen igennem med en nytårsmenu bestående af
Snacks
Gillardeau østers - peberrodsfløde
Kammuslingetartar – radiser
Boghvedeblinis – heltrogn
~
1. ret
Vesterhavsfisk – hummerbisque – thaibasilikum
~
2. ret
Spæde kål – jordskok – trøffel
~
3. ret
Oksemørbrad – morkel – porre
~
4. ret - dessert
Marks signature sekslags chokoladekage med Tahiti vanilje is
~
Petit fours
Kransekage – chokolade
Frugtflæsk - guld
Canelés - rom
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mulighed for tilkøb af vinmenu
NV Champagne Brut "Le Pavillon d'Artemis" - Lheureux Plekhoff
~
2023 Riesling "Forst" - Von Winning
~
2020 Beaujolais - Château Cambon
~
2021 Ribera Del Duero "Finca Resalso" - Emilio Moro
~
5års Pineau de Charentes Ruby - Château de Beaulon
Ved årsskiftet serverer vi et glas champagne med kransekage. Du kan nyde fyrværkeriet i Tivoli eller på Rådhuspladsen på vores terrasse. Vi siger farvel og godt nytår kl. 01.00.